Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Oyundan fena halde baymam ve derslerimi hayvan gibi etkilediği için accountumu satmaya karar verdim http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Steppes&n=Tode Karakter Burning Steppes serverında level 80 UD rogue. Armory'de PvE gearı bulunuyor. Toc, Ulduar karışık. Epic mount mevcut. Karakterde fazla bir para yok 1k falan var ama rahatça para kasılabilir. Ench ve Jc. Enchant malzemesi çok var. PvP gear olarak. 4 parça deadly 1 parça furious. Furious daggerlar var ve non set epicler relentless(cloak hariç). Fiyat olarak belirli bir rakam aklımda yok. Özel mesajla irtibata geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Çoğu wow satış başlığında fiyat yok , beni yanlış anlamayın ama bu satışınızı çok güçleştiricektir. İnsanlar karakterleri beğense bile - ha bu adam bunu bu paraya vermez veya bu accounta çok ister beni aşar- gibi düşünebilir. En azından üç aşşağı beş yukarı ne civarda bir rakam istediğinizi söyleseniz çok mantıklı olacak her açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Cidden almak isteyen kişiler özel mesaj atıyor zaten ve genel olarak 3 aşağı 5 yukarı fikirler aynı oluyor fiyat hakkında. Böylelikle burda yok fazlaymış yok azmış diyen olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Dostum cidden almak aklımdan geçti fakat karakteri ciddi olarak ne gibi bi rakama vericeğini bilemediğim için pm vs yollamadım , bnm gibi bir çok kişi bakıp hmm diip geçiyodur demek istiyorum , takdir senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Güncel. Fiyat 250tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ben aldım :P:P Todesengel e teşekkür ederim son derece kolay bi satış oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 TODESENGEL SCAMMER TEYZEMIN ACCOUNTUNU ÇALDI !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Geç kaldın sümük herif adama sattım bile NİHAHHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 DoubleW said: ben aldım :P:P Todesengel e teşekkür ederim son derece kolay bi satış oldu:) kardeş callback yapar o demedi deme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bak hala çamur atma çabası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Torondor said: bak hala çamur atma çabası :D Gitti güzelim rujj :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Ne güzel druid aldın ozii hala gözün benim rogue'ta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Todesengel said: Ne güzel druid aldın ozii hala gözün benim rogue'ta :D Hayırlı olsun alan arkadaşa.. umarım en kısa sürede callback olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar