naraso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 http://eupaogoyfbpjriy-an0044114.blogspot.com/ salak gibi bu linke ısrarla girdim, şimdi internet yavaşladı deli gibi ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 firefox Uyarı: Bu siteyi ziyaret etmek, bilgisayarınıza zarar verebilir. vision.trinityonline.biz adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya izniniz olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındıran 220.40.32.13 sitesinden öğeler içeriyor. Kötü amaçlı yazılım içeren bir web sitesini yalnızca ziyaret etmek bile bilgisayarınıza virüs bulaşmasına yol açabilir. Bu öğelere ilişkin sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi için 220.40.32.13 için Güvenli Tarama tanı sayfası sayfasını ziyaret edin. Zararlı online yazılımlardan nasıl korunacağınız hakkında daha fazla bilgi edinin. antivirus yazilimin yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 o linkte ne var ki? bişe varsa milet tıklasın diye linki böyle tıklanabilir şekilde açık açık vermenin de anlamı nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yok zaten uyarı veriyo tıklayınca o yüzden bende uyarayım demedim. ben salak gibi yine girdim niye bilmiyorum, anti virüs olarak da avg var ama bişey bulamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 KIS uyarisi bu The requested URL could not be retrieved While trying to retrieve the URL: http://84.108.170.191/d=vision.trinityon line.biz/0x3E8/view/console=yes/ The following threat was encountered: The requested object is INFECTED with the following viruses: Trojan-Downloader.HTML.FraudLoad.b Sen en iyisi AVG'yi kaldir 30 days trial fln ama Kaspersky kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bende bişi olmadı, zararlı site uyarısı verildi onu geç girsinler diye koymasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 güncelliyebilsem girmeyin yazcam ilk mesajada gücelliyemiyorum. şimdi kaspersky yi indiricem teşekkürler öneri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 hiç hızlandığını görmedik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar