oytunabi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 david gilmour un şarkının solosunda çaldığı gitar hangi katagoriye giriyor buralarda bulunur mu? http://www.youtube.com/watch?v=K2IUzmn_3Xw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 steel lap guitar fiyatını bilmiyorum ama bi bundan bir de continuum fingerboard dan istiyorum birer tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 İkişer tane gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 dinleyeni delirten GLASS HARMONICA BU KAÇIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Zaten adam fiyatını sormamıs ki bulunur mu demiş. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oytunabi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 glass harmonica harry potter müziklerinde kullanılan zımbırtı değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oytunabi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_XPfoFZYso8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 oha ne acaipmis be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 slide yüzüğü neyinize yetmüyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 steel guitar daha bi başka oluyor ya slide la tam aynı değil. srv müzikte bi fender vardı galiba evet varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 kaç para ajan bu? pantol cebimden 50 ytl cıktı alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar