Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odamı su bastı :(

FromTheHell

Öne çıkan mesajlar

şansıma öpücükler gönderiyorum burdan.
yalıtım bahanesiyle dış cepheyi delik deşik ettiler sağolsunlar. daha sıva ve badana geyiği de bitmeden yağmur başlayınca öküz gibi, süper oldu. taa 6. kattan söktükleri borunun olması gereken yerden bir nehirmişçesine akan yağmur suyu, odamın tam sol üst(nereye göre sol üst demeyin, bilgisayara göre.) tepesinden ilk başta ufak damlacıklarla akmaya başladı. ardından damlalar büyüdü ve şuan damlamıyo, resmen ufak bir solcan boyutunca akıyo. 15-20dk da bir tam suyun aktığı yere koyduğum vileda kovasını değiştiriyorum ve odanın içinde akrobatik hareketler yaparak geziyorum. sıkılmama amaçlı da bilgisayarı kurdum derme çatma. selam.
çok mutsuzum laaaaaaaan :(
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ntv sitesinde istanbulda çok kuvvetli yağış bekleniyor su baskını ve sele dikkat diyo. çözüm bulman lazım bu işe. ööle sesini çıkarmadan kova mova uğraşma, sorumlusu kimse düzeltsinler olm. yoksa istanbulda olmaz diye bişey yok söylemine "6. katta yağmurdan evine su basan ev sahibi" olarak katkıda bulunursun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

yalnız ntv sitesinde istanbulda çok kuvvetli yağış bekleniyor su baskını ve sele dikkat diyo. çözüm bulman lazım bu işe. ööle sesini çıkarmadan kova mova uğraşma, sorumlusu kimse düzeltsinler olm. yoksa istanbulda olmaz diye bişey yok söylemine "6. katta yağmurdan evine su basan ev sahibi" olarak katkıda bulunursun :P

aga yok 6.katta da oturmuyorum ki. 2. kat. ama taaa ordaki borunun olması gereken yerden şiddetle akan su yardırıyo. gittim demin yönetime nolcak bu diye. çoğu dairede durum aynı, yağmurun durmasını beklemekten başka yapçak bişi yok dedi eleman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...