Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Buradan Türkiye'de bulamadığım bir iki ürün satın almak istiyorum. Sistem nasıl işliyor buradan alışveriş yapabilmemiz mümkün mü ? Kargo ücreti falan ne kadara geliyor bilen var mı acaba ? Daha önce buradan alışveriş yapan biri varsa deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 :))) hepimizin hayalı ordan alısveriş yapabilmek 1.si abd dısına yollamıyorlar. 2.cisi ordaki ürünleri ebay.com da bulabilirsin hatta daha ucuza,abd den buraya laptop un kargo parası,100-150 dolar tutar,gelmesi 2-3 hafta sürer,yalnız gelincede gümrükteki abiler el koyar,ha gümrükte tanıdın varsa(gerci artık tanıdık falanda sokmuyo diyorlar) bir ihtimal gecirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ben pc için cooling system almayı düşünüyorumda laptop falan değil yani bunlarıda mı geçirmezler nasıl bir ülke bu yaw :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 çok direttim şekilden şekile soktum bende göndermeleri için ama göndermiyolar türkiyeye. alacağın ürünün fiyatı gümrükten takılmayacak şekilde ise (fiyat olarak) amerikadaniste.com tarzında aracı siteleride kullanabilirsin ki bu zahmetlidir biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Amerikadan dönecek birine burdan aldırsak nasıl olur ? Amerika da piyasa fiyatından ucuzamı burdaki ürünler ? Yoksa kasmaya gerek yokmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 laptoplar buranın fiyatına göre çok ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar