Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 eskiden ne yersem yiyim, geyirerek falan(öle roaar diye değil normal gaz çıkarma) olmaz ve hiç bi şekilde koku gelmezdi. son 2 senedir böyle bi dengesizik var.adam gibi yemek yiyemiyorm bu yüzden. fikri olan var mı hiç? bu birinci sorum freshies diye bi zımbırtı var balık yağı gibi.atıyosun o nane falan var içinde midede eriyo koku tat falan bırakmıyo orda.fakat 24 saat de bulunduramıyorum onu ve unutoyurm sürekli dışardan almayı.doğal çözüm yöntemi var mı? soru 1 den başlayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 böyle bi başlık vardı, uzun uzun tavsiyeler verilmişti. hatırlayan varsa link atsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 geğirince kokuyo diye yemek yiyememek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 kokan şeyleri ya. soğan, sarımsak, sucuk, sosis falan filan. sabah kahvaltımda yiceck menüm azaldı=/ fgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben bi keresinde osurmuştum çok kötü koktu bi daha yemek yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 eniştemin bacanağı bu yüzden öldü dostum, lütfen dalga geçmeyelim!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 içinde köpek ölmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tamam hepiniz komiksiniz.prim yaptınız.orç hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 orç niye hariç abi. ben gayet açıklayıcı bişey söylemişim en başta. aradım da ayrıca başlığı bulamadım, hatırlayan varsa koysun napim en baştan arayıp tarim mi bütün başlıkları?.. orç hariç olursa ben de hariç olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 fdgfd tamam sen de hariç.diğer arkadaş çok komik ama güldüm. orç hariç dedim adamı bilyiorm zaten . nese kesin trollü .imörcinsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hayrola killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 kız gelcek de .. DSfs abi normal sordum yani bişey olcağı yok.imörcinsıyı attention için yaptm=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 geyirme lan o zaman sagda solda, teyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ahaha.geyirme değil işte sorn orda.nese buraya yazan da kabahat ok thnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 nasıl lan ben anlamadım olayı. problem nefes kokusumu nedir yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 demek istediği yedikten sonra içinde kötü bir tad oluyor hani mideniz bozulunca demir/ton balığı gibi bir hissiyat olur ya, onun gibi diye anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bende anlamadım da bişi yedikten sonra geğirirsen yediğinin şeyin kokusu çıkar yani. aha demin muzlu popkek yedim mesela biraz önce de geğirdim, bildiğin muz kokusu çıktı yani?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kedi maması yemeyi bırakaman lazım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dostum o kadar rahatsiz eden bi kokunun aciklaması bizde degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 erkek adam geğiriğinden rahatsız olur mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Fly said: demek istediği yedikten sonra içinde kötü bir tad oluyor hani mideniz bozulunca demir/ton balığı gibi bir hissiyat olur ya, onun gibi diye anladım. hayır abi.yedin mesala sucuğu tamam.ağzında koku falan yok.ama o işte gaz birikip dışarı çıkıyo ya röaar diye geğirmeden.küçüğü diyeyim. o eskiden yoktu diyorum son 2 senedir var.anlamadı kimse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 son 2 senedir geğiriyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar