aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 birak abi ormanda boguren makyajli adamlari dinleyen bebeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bayaa bayaa sardı bunlar beni ya hergün bi elden geçiriom albümü illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 pek zeppelin tadı alamadım, daha çok stone age tadı var. baya baya josh homme etkilemiş tüm grubu. güzel gene yenir. ediko: "Spinning In Daffodils"(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Laorx said: daha çok stone age tadı var ya evet aynisi benimde aklimdan gecti, daha ilk kez dinlerken "aha yeni queens of the stone age geliyor" dedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bazı şarkılarda bildiğin zooma tonu direk. JPJ zeppelinden cok haliyle kendi tarzına cekmiş grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 uzuuuunca zamandır dinlediğim en iyi albüm. muhteşemötesi. loopta en az 7 sene dinlerim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 SEN NE GÜZEL BİRŞEYSİN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bump. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dinledin ve fikrini belirtmiyosun. ayıpoğulları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Belirteyim delikanlı. Albüm ve grup delikanlı, hayattan istediğin söküp alabilen, kadınların gördükleri anda ıslandıkları erkeklere hitap ediyor. Ben pek sevdim. ps: disguised bump. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Vuh konusu da varmış burada süper. Queens of the Stone Age'i deli gibi dinliyordum zaten ki Foo Fighters'ın son albümüyle iyice Dave Grohl gazına gelmiştim ehah. Ardından böyle duyduk albüm çalışmalarına başlandığını falan. Neyse albüm çok çok iyi bence. Çok canlı, çok içten, çok klas bi albüm hatta evet. Josh Homme gibi bi adam var ayrıca daha ne olsun yahu. Rispek Josh Homme.. http://www.youtube.com/watch?v=IfZm32tpWY8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar