Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 biz seninkini de istiyoz :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ehe "çatıyı ütülerken yemeği prizde unutmuşum, evi darbuka basmış" nickli biri ile konusuyorum sonram yatacam :) icq ve msnde pek konuşamıyorum zaten, o yüzden msg atanlar küsüp gidiyor bi süre sonra :( vermemem daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 evet. şahsen kedinin 2 gün sonra bana cevap attığına şahit oldum :) :p[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Küsüp bırakmayoın kediyi yalnız :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: DiaBLeSSe, 05 Temmuz 2004 23:04 tarihinde demiş ki: Dom : yakışıklılık insana göre değişir, esmer olsun benim boyumda olsun, güzel anlamlı gözleri/bakışları olsun, mümkünse saçları uzun olsun ( şart deil ama ii olur hani) benim olsun" benim yakışıklı anlayışım, eski defterlerdeki resimleri koydurtmayın şimdi buraya !!! aaaaaaaaaaaaaaa olmadiiiii. eger kisiye gore degisen bir degerse bu o zaman sokaktaki yakisiklilar nerede seklinde soru sorulamaz. sokaktaki benim begendigim tarzda yakisiklilar nerede denir, biz de bilmiyoruz aPla deriz, nitekim zaten herkesin tarzi kendine, dolayisiyla 2 postluk bir topic olurdu bu. arkadaslar verin arwenleri verin galadrielleri suraya[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 unity siz hala o konuda mısınız yaf :) halbukisim konu başlığını bi kaç milyon defa öldürdüğümüzü sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: BonePART, 05 Temmuz 2004 23:42 tarihinde demiş ki: unity olsa sevinc gozyasları dokerdi kirinti fedo sellektör fedo ezilen halklar icin agliyorum ben. cesit cesit cinsel fenomeni olan devrimcilerin goreceli guzellik yaralari icin degil ![signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: dom, 05 Temmuz 2004 23:50 tarihinde demiş ki: haha, egitim sart. ehehoohoooooooooooooooooooooooffffffffffff offffffffff offffffffffffffffffffffffff[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 haha adam doyamadı tekrar o konuya dönmeye çalışıyo :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bonepart kalesi düştü zaten sorma, içim kan ağlıyor :( hey gidi bonepart hey sende kılıbık olacak adam mıydın... *! çekirdek çitmeye devam eder * said: unity100, 06 Temmuz 2004 01:10 tarihinde demiş ki: said: BonePART, 05 Temmuz 2004 23:42 tarihinde demiş ki: unity olsa sevinc gozyasları dokerdi kirinti fedo sellektör fedo ezilen halklar icin agliyorum ben. cesit cesit cinsel fenomeni olan devrimcilerin goreceli guzellik yaralari icin degil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 öff çekirdek bitti naapsam ya açık market varmıdır bu saatte..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: karakedi, 06 Temmuz 2004 00:52 tarihinde demiş ki: yeni neslin bu msn takıntısına karşıyım! benim dışımda ICQ kullanmaya devam eden varmı? delikanli internetci mesenjer kullanmaz. icq ile basladik icq ile mardugu karsilayacagiz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 oh oh kedi bu topic'e bakarken belki şu mesajımı görür: "patipet patipet patipet..."[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 eheh fedo durumun çok kötü hoca normal yollarla aradın hatun bulamadın milleti sap yapmak için forumda kampanyalar düzenledin ki sırf millet sap olsun hatunların başı boş kalsın ama yine hatun bulamadın devrimci oldun yine bulamadın şimdi motorculukla deniyosun senin iş zor be abi allah yardımcın olsun ehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: karakedi, 06 Temmuz 2004 01:09 tarihinde demiş ki: unity siz hala o konuda mısınız yaf :) halbukisim konu başlığını bi kaç milyon defa öldürdüğümüzü sanıyordum. topic alco revival organization sponsorlugunda topici dirilttik.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Popeye, 06 Temmuz 2004 01:14 tarihinde demiş ki: eheh fedo durumun çok kötü hoca normal yollarla aradın hatun bulamadın milleti sap yapmak için forumda kampanyalar düzenledin ki sırf millet sap olsun hatunların başı boş kalsın ama yine hatun bulamadın devrimci oldun yine bulamadın şimdi motorculukla deniyosun senin iş zor be abi allah yardımcın olsun ehe [signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Popeye, 06 Temmuz 2004 01:14 tarihinde demiş ki: eheh fedo durumun çok kötü hoca normal yollarla aradın hatun bulamadın milleti sap yapmak için forumda kampanyalar düzenledin ki sırf millet sap olsun hatunların başı boş kalsın ama yine hatun bulamadın devrimci oldun yine bulamadın şimdi motorculukla deniyosun senin iş zor be abi allah yardımcın olsun ehe oooooooooof pop asker oncesi vuriim vuriim kaciim sonra 1.5 senede nasi olsa unutulur mu diyosun. bu arada harbi ha fedo boyle resmen dusman gibi kadinlara yuh be abi yuh yani. hayir bisi degil herkes kazik yer kadinlardan ama insan var insan var yani. bir kazik yedin diye motorcu mu olacaksin ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben hala icq kullanıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: unity100, 06 Temmuz 2004 01:17 tarihinde demiş ki: 1.5 senede nasi olsa unutulur mu diyosun. oha bi garezin mi var bana abi ne 1.5 senesi 14 ay bişey yapmayın zaten az zamanımız kaldı bir de siz vurmayın[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben sana cok dedim olm bi sinava gir diye. ama neyse iste artik gecti.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 topii deiştirip msn mi döver icq mu yapacam az kaldı...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben döver,im ikisi de izler[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hahaha bence paticik hepsini döver :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 *! Babacumu kenara çeker msn in icq yu yerden yere vuruşunu izler *[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you [Bu mesaj Angelfire tarafından 06 Temmuz 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 *! tabii yanına çekirdek almayı da unutmaz(bkz: karakedi) *[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar