Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Bi an gaza gelip dedim, ulan pizza alacağına malzemesini al daha çok yaparsın. sora gittim aldım, hamuru açtım, mayaladım, dinlendirdim. sonra malzemeleri dizip sıcak fırına attım. kalan malzeme 4 piza daha yapabileceğim miktarda. 1,5 pizza fiyatına hem de. o ye.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ev yapımlarının hamuru bi garip oluyor tat vermiyor
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 herşeysiyle 20dk.da pizza yapabiliyorum . o ye!
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 altına ekmek serdin yani malzemenin anne pizzası karikatürü lazım topice
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 20 dkda pizza olmaz. kandırmışlar seni.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Böjeek said: ben 1 saatte yapamıyorum sanırım e normal ki. hamuru yaptıktan sonra 2 saat bekledim.
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 en sevdiğim pizza. başka yemem kolay kolay domino's italiano
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 EVET OĞUZ O KADAR PİZZA YAPTIM YAPTIM DİYE TOPİKLERDE GEZDİ AMA YALANNNĞĞĞĞĞĞ ANCA MSN'DA YAPTI PİZZASINI İŞTE KANIT http://img340.imageshack.us/img340/7168/adszoaf.jpg
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mercimek dene bide, daha keyifli onu firina vermesi.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 onu burda sölemem. sdfsdf
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 aha ben de onu demeye gelmiştim millet mercimek veriyor fırına siz hala pizza 21. yüzyıldayız birde
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 İnşaattan kare şeklinde granit yürütün pizzayı onun üzerinde fırına verin.
Öne çıkan mesajlar