Samisi Ken Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Nefr sen bu forumda olmaması gereken, son derece taraflı yönetim uygulayan, muhtemelen karakter bozukluğu olan yetersiz bir insansın. Bundan 8-9 sene önce sevdiğim bir adamdın, son 1-2 yılda forumda siyasi topiclerdeki etkin, güya özgürlükçü olalım gazındayken söyledkileri işine gelmeyince banladığın ulusalcıların haddi hesabı yok. Asıl 10 yıllık accountumu sırf sen ve senin gibilere "liboş" dedim diye banladın. Ki öylesiniz. Aşağıdaki accountumu da aşağıda c/p lediğim sebepten banladın. Sam'e aklın yetmez dedim, o da bana aynen karşılık verdi belli oluyor senin de diye. Ama sonuçta benim mesajım silindi, Sam'inki hala orda duruyor. Ben ban yedim, Sam'e HER ZAMANKİ GİBİ hiç bir şey yok. Sebebi de Sam'in en ufak bir şikayetinde bana ban atıyor olman. Sen bu kadar taraflı ve aynı zamanda karaktersiz bir yöneticisin. Artık olay kişiselleştiği için ben de bu noktaya getiriyorum, açıkça sevmiyorum artık seni. Sam'e beslediğim duyguları sana da besliyorum. Umarım üstüne falan düşersin Sam'in de kırılır bir gün. Sam said: UrsusMaritimus said: oysa tarafta yok böyle bi haber. açık açık cumhuriyet düşmanı olduklarını belirtiyor adamlar. wat? o veriden bu sonuca ulaştıran mantık sürecini merak ettim cidden. bu alttaki silinen mesaj Pen Duick said: herkesin aklı yetmez et et şikayet et Sam said: belli oluyor senin de cevaplayamamandan. "Pen Duick" said: Sam said: belli oluyor senin de cevaplayamamandan. Siz ne kadar kaypak ne kadar herşeyi kendi işinize geldiği gibi gören insanlarsınız. Açık açık söylemeye korktuğunuz o kadar şey var ki, anca böyle "İSPATLA MADEM" modunda alttan alttan çalışırsınız. Erkek olsanız da yüreğinizdekileri açık açık yazsanız da ben de görsem bir gün. Benim aklım ne kadar neye yeter bilmem ama senin gibilerin yüreği tavuk kadar bile değil onu biliyorum. ve sonrasında gelen ban. Senin tarafsızlığın buraya kadar işte. Yetki bende olsa seni daha beter ederdim emin ol, hakettiğin bu çünkü. Burdan da soğuttun helal, daha da adımımı atmam. Pis herif. /Sly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar