Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Bu adamın ilk defa bir stand-up'ını ComedMax kanalındaki Comedy Central Presents programında görmüştüm. O programa çıkan çoğu oduna göre ilginç bir adam gibi gelmişti, YouTube'dan bir kaç stand-up'ını daha izledim, stand-up'ları biraz fazla kendine odaklı olsa da başarılıydı baya. Geçen gün eztv lurk ederken showlist'te adını görünce indireyim dedim, henüz sadece 7 bölüm yayımlanmış ancak baya başarılı. Zaten bir bölümü 175MB herkese 20 dakkada indirip izlemesini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Bazı bölümler çok iyi bazıları çok kötü o yüzden biraz sıktı beni, yanlız muhakkak "Emotional Escape Artist" adlı skecini izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Evet bazı bölümlerdeki şakalar çok aptal oluyor ama yine de sıkılmadan izliyorum ben açıkçası nitekim arada sırada inanılmaz şeyler çıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar