balon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Abiler ablalar, 4 portlu kablolu airties modemim var ve şu an internete laptoptan bağlanıyorum sıkıntısız. fakat 3-4 gündür masaüstü bilgisayarımdan bağlantı sorunu yaşıyorum , bazen internete bağlanıyorum bazen bağlanamıyorum. 2 bilgisayarda da ip adresleri otomatik alıyor. masaüstünde manuel olarak dns sunucu adreslerini yazdım , laptopta tcp/ip iki protokol var.tcp/ip 6 da dns ve ip adresleri otomatik, 4'te ip otomatik dns adresi manuel . Masaüstü bilgisayarımda esetnod32 var , onla scan yapıp baya bi infected eleman sildim virüstür belki sorun diye fakat sorun hala devam ediyor. Bazen bağlantı geliyor böyle ama genelde bayadır yok masaüstümde. laptopta ise sorunsuz bağlanıyorum. Problemim bu , ne yapabilirim , bana nasıl yardımcı olursunuz? Pek de anlamam bu işlerden . sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 masaüstü bilgisayarımda windows hatası ağda yinelenen bi hat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Screenshot unu koyarmısın hatanın, yazdığından birşey çıkarmak biraz güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 hata bu yani işte abi. windows hatası ağda yinelenen bi hat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ip 4'de otomatik dns yok diyosun, bence ilk denemen gereken onu otomatik yapmak yani :D Bide ip çakışması varsa laptopu ağdan çıkarıp bağlanmayı dene, olmazsa başka çözüm bakarız artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 masaüstüne format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar