dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 durum biraz karisik acikcasi ne yazicagimi pek bilemedim, bodoz giriyorum: ankarada ev arkadasi ariyorum. suan iki kisi kaliyoruz evimizde ama ev arkadasimin evden ayrilma durumu var 15 gun icinde (kesin olmamakla birlikte yuksek ihtimal) ayrilmasa bile 3+1 evimiz 3. ariyoruz ev yuzuncu yilda, cankaya universitesine cok yakin. kirasi 600 ytl. 5 katli apartman, 4. katta oturuyoruz. kasimda da kontrat yenilenicek, gelicek insan da legal yoldan dahil olucak yani o konu sorunsuz. ve tabi; eger ev arkadasim ayrilirsa evden, ben de ev arkadasi arayan birilerinin yanina cikabilirim bu da bi secenek. son senemde boyle seyler yasamak zorunda olmak cok moral bozucu bi durum oldu. ps: son senem diye ankarada son 1 senem gibi dusunulmesin, eger kafamiz uyarsa okuldan sonra bi sene kadar daha en az ankarada calismayi dusunuyorum, sure uzar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 1st Ankara ne yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sukrucum seni severim ama troll bedenini de al git konumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Pros & Cons list yap kendin için. Çıkarımız ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ankarayi hic sevmem soguk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bence kampüse ilan fln yapıştır daha rahat bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 cok pahaliymis ankara. hem sehrin denizi yok hem 600 lira kira istiyolar ev sahipleri. ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ankaraya şehir demeyin şımarıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 deniz olmayan yerde 600 kira çok oeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ben olurum aslındaa 100. ılda kız arkta vardı orda oturuyor falanda ben uğraşana kadar sen bulursun ztn sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Laorx said: bence kampüse ilan fln yapıştır daha rahat bulursun. mesela benim aşırı dikkatimi çekiyor bu ilanlar ev falan aramasam bile sen de öyle yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 one bence ankaraya taşınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Erkek kabul etseniz gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ben istanbuldan katılabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sh3lal3s said: ankaraya şehir demeyin şımarıyorlar aehahahae CRIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sh3lal3s said: ankaraya şehir demeyin şımarıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ankara çok iyi şehir rpsi yapıyor bence bunca yıldır iyi idare etti. Havaalanının ilerisindeki gece konduları yıkıp şehir mimarisinden örnekler sergilemeye başlamışlar mesela bu güzel bir adım. Neyse bol şanslar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 konuyu acip uyudum 2 sayfa yazi yazmissiniz 1 tanesi bi ise yaramaz negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 SORUN PARA MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 nasıl ankaraya bok atma topic'ine dönmüş ya bu, 100.yıl iyidir kaçırmayın bu fırsatı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ankarada olmayan herkes hibinodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 yıl 2009 hala ankarada yaşayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 dory sen cankaya univdemisin?Ordan bi kız arkım var oda arıyorduda ii kızdır :D söyliyim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bu ne cinsiyetçilik ya author'a havale ediyorum dory'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar