Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Red Magic, harpers'ın 3. kitabı bu arada (toplam 16 kitap tüm seri). kronolojik sırası ""biraz"" karışık bir seridir kendisi :) ben fr kitapları listemi yaparken sırf bunu çözene kadar 2 gün harcamıştım şahsen.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 harpers serisinin tam bi kronolojik sıralaması yok yanılmıyorsam. genelinde olayların harperslara bağlandığı genel kitaplara bu isim veriliyor. red magic'i de okumadım, ama okuyanlar kötü karakterlere çok yer ayrıldığı için villains serisi başlangıcı olabilecek kadar ayrıntıya yer verdiğini söylüyorlardı. onların tavsiyesine de ben kefilim, okuyun memnun kalırsınız.[signature][hline]I wield the darkness itself ! Not mere shadows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bende okumadım gerçi alıcam hepsini sırası geldikçe daha. şu an daha eski kitapları alıyorum bulması daha zor olduğu için, netheril trilogy, evermeet, Realms of.. Antology serisi falan vb kronolojisi var ama yok aslında; yani diğer serilerde kapak üstünde yazıyor harpers diye ufak olarak, o kitap mesela sallıyorum harpers 8 olarak geçiyor kronolojide, başka bir serinin kitabı olmasına rağmen. mesela e.cunningham'ın 5 kitaplık songs&swords' serisinin 4 tanesi harpers a dahil. Tüm harpers ise kendi 9 kitabı + 5 farklı başka seriden karışık kitaplardan oluşuyor, hatta nerde benim kırmızı dosyam üşenmeyim yazayım: - The Parched Sea - Elfshadow - Red Magic - The Night Parade - The Ring of Winter - Crypt of the Shadowking - Soldiers of Ice - Elfsong - Crown of Fire - Masquerades - Curse of the Shadowmage - The Veiled Dragon - Silver Shadows - Stormlight - Finder's Bane - Thornhold[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 abi nefis bir hikaye yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 eed hakkaten nefis hikaye szasin gülme sebebi daha cok ulann nasil düstük bu tuzaa vay hi..na ko..m modunda bence .P yoksa ölümü olmayan bi yaratik daha nice fre.. bulur kendine :P aci cekmek deilde yenilginin verdigi kotu his belkide bide biri bana aciklayabilirmi sevgi bir duyg kin de bir duygu hirslarida duygu olarak nitelendirebiliriz (en büyük olma arzusu) lichte nasil bunlar oluoda sevgi olmuo sadece amaca ulasmak icin verilen emekmi onunkisi nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 lichde kalp olmaması duygu olmadığını göstermiyor ki zaten :=) sadece birinin sonsuza kadar onunla olmasını istemesi bile yeterli. teorik olarak ise undead kalbi atmıyor ölü[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bir lich yaşarken sahip olduğu güce olan müthiş tutkusu ile insanın aklına gelebilecek en kötü şeylerden birisini gönüllü olarak yapıyor ve undeada dönüşüyor. Bu yaratık inanın yaşarken olduğu gibi ölüyken de ilerlemesine engel olabilecek yada iradesine karşı gelecek herkese karşı kin ve nefret ayrıca güce karşı yaşarken olduğundan daha fazla ihtiras duymaktadır. Bu duygulara sahip olan bi yaratık uygun şartlarda birine yada bişeylere de sevgi duyabilir ki akla hemen bir örnek geliyor bir lich için o da olabilecek en büyük aşkı olan büyüsü. Szasstam eğer hikayeyi okuduysan9ız anlayabileceğiniz üzere o yardımcısı olan kadına karşı bişiler hissediyordu ve biraz da bu nedenden dolayı onu dsa kendisi gibi ebedi yaşamında yoldaşlık yapması için bir undeada dönüştürmeyi düşünüyordu.[signature][hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Arkadaşlar bu hikayeyi -ve daha fazlasını- lostlibrary.org adresinde bulabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ahhhhhhh oh be sonunda biri nerden aldığımı hatırlattı bana :=) Birisi lostlibrary olarak ekleyebilirmi altına saol walla bende nerden aldığımı hatırlamıyordum :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 [edit: yuh 5 sayfada mesajım varmısh 4 sayfa gözüküyordu ama bu topic :=P ] [Bu mesaj Szasstam tarafından 07 Temmuz 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Önemi yok!.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar