Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 pft ekran catladi bugun sabah goruntu tamamen yok kredi karti kadar bi alan normal calisiyor xD tam olarak ne yapayim karar veremedim ekran karti saglam calisiyor yeni lcd ekran icin bi kac yere fiyat sordum 550$ gibi bi fiyat aldım onun disinda baska bi cozumu varmi bilmiyorum heralde o kadar para vermem gider yenisini alirim biraz daha eklerim bide herhangi bi lcd ekran alsam sorun olmadan calisirmi pek bi bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bence o laptopu evde kullanmak için güzel bir monitör ve klavye mouse takımı al. Laptop illa lazımsa yanında taşıman için artık bi netbook alırsın öyle halledersin işini gücünü edit: 550$'a gayet güzel netbooklar mevcut zaten :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 netbook satılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 şöyle bişi buldum 70 küsür lira http://urun.gittigidiyor.com/15-4-quot-LCD-laptop-panel-Wide-Screen-HP-Marka_W0QQidZZ21619796 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 tesekkurler servise verdim ama (: ztn o uyarmı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar