Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Ankara Güzel Ankara

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Türkiye de yaşanacak bi şehir vars o da ankara dır tam özellikle istanbul un denizi , kıyafet sektöründe ucuzluğu ve gidecek çok yeri olabilir ama Ankaramın adı yeter be heyttttttt
:-p gaza geldim yaw , ya şaka maka her üç şehirde de yaşadım izmir , istanbul ve ankara , ankara yı değişmem hiç birşeye![hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun...
Sosyal ağlarda paylaş

Buranın hatunları harbiden izmirin kızlarına bile basar.. 3 gece sakarya caddesinde takıldık dehset bi ortama girdik işe bile gidesim gelmio... Bu arada simit dünyası rulzz... Ankarayı harbiden sevmeye başladım...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaeroFarb, 30 April 2003 19:33 tarihinde demiş ki:
Buranın hatunları harbiden izmirin kızlarına bile basar.. 3 gece sakarya caddesinde takıldık dehset bi ortama girdik işe bile gidesim gelmio... Bu arada simit dünyası rulzz... Ankarayı harbiden sevmeye başladım...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]

gördüğün kızlar izmirlidir garanti :P[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...