chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Türkiye de yaşanacak bi şehir vars o da ankara dır tam özellikle istanbul un denizi , kıyafet sektöründe ucuzluğu ve gidecek çok yeri olabilir ama Ankaramın adı yeter be heyttttttt :-p gaza geldim yaw , ya şaka maka her üç şehirde de yaşadım izmir , istanbul ve ankara , ankara yı değişmem hiç birşeye![hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Buranın hatunları harbiden izmirin kızlarına bile basar.. 3 gece sakarya caddesinde takıldık dehset bi ortama girdik işe bile gidesim gelmio... Bu arada simit dünyası rulzz... Ankarayı harbiden sevmeye başladım...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Hayatım boyunca gitmediğim yegane yer :-)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: XaeroFarb, 30 April 2003 19:33 tarihinde demiş ki: Buranın hatunları harbiden izmirin kızlarına bile basar.. 3 gece sakarya caddesinde takıldık dehset bi ortama girdik işe bile gidesim gelmio... Bu arada simit dünyası rulzz... Ankarayı harbiden sevmeye başladım...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] gördüğün kızlar izmirlidir garanti :P[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ankara owns joo değilde ne yani :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar