Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Sorunum $u, Elimde 5 adet hdd var, birinde xp kurulu birinde 7 kurulu. Xp yakla$ik 2 sene once kuruldu, 7 yi daha yeni kurdum. bu hdd lerin 3unu soktum, icinde xp olan da dahil. 1 adet yeni hdd taktim. makineyi actim baktim, boot sektor hatasi verip repair et diyor. Ediyorum, olmuyor. ille de xp kurulu olan diski takip, oradaki sistem secme ekranindan girmem gerekiyor. $imdi, management toolsdan bu MBR i$ini halledebilir miyim? tavsiyeleri olan? te$ekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 anladigim kadari ile win 7 yi kullanmak istiyosun, ve mbr xp nin oldugu diskte.. windows cd si ile onu fixliyon sanirsam.. tak win 7 cd si bak burada da varmis.. http://helpdeskgeek.com/how-to/fix-mbr-xp-vista/ vista kismina bak, fixlersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 eet dun kimse "let me google it for you" yapmayinca kendim buldum. win7 diskle boot edip repair dedikten sonra command prompta girip bootrec ve bootsect /fixmbr komutlariyla felan hallediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bu arada sata hot swap olayi win7 de cali$miyor ya da cali$iyor fakat ich10 suruculeriyle cali$miyor ne bileyim herkes isyan etmi$ bu konuda, emektar silicon image sata controller kartimi taktim yine canavar mahlukat. bu arada swapteki disklerden biri nedense uctu formatsiz cali$mam dedi, dunku boot record yuzunden mi bi$ey oldu acaba anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar