soulberry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bi kedi almayı düşünüyorum, yavru olarak tabi. sebebi de evde çok sevdiğim sıradışı bi muhabbet kuşunun bulunması. yani bi yere vermem falan mümkün değil, zaten böyle bi şey yapmam bahsi geçen hayvan kuş bile olsa. ama hala kediyi almama şansım var. o yüzden bi sürü farklı kaynağa soruyorum. kedi + muhabbet kuşu nasıl barınır bi evde? sorun yaşayanları duydum. sorun demim de, direk kedi kuşu yemiş işte sdf. kedilerin cinsleri arasında farklılık var mı bu konuda? ya da kuştan uzak durması öğretilebilir mi yavruluktan itibaren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Aklıma direk bunlar geldi Barınır mı ki sanmam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bizim evde bi ara kedi, köpek, balık, su kaplumbağası, muhabbet kuşu vardı. şu an sadece köpek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bizde de köpek dışındakilerin hepsi vardı ya :) kedi hiç bi şekilde kuşa alışamıyo. benim manyak hayvan sabahın köründe vitrinin tepesinden 2,5 metre ötedeki kafese uçmuştu(nereye düşeceğini hiç hesaplamadan, sadece kafese doğru bööle) kafes darmadağın tabi. kuş direkt avizeye, kedi babayı aldı sdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar