Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Şimdi bi bayan arkadaş var markette kasiyer olarak çalışıyor.anlattığı şeyleri dinlerken inanamıyorum tanımasam kesinlikle atıyosun derim ama biliyorum yalan söleyecek birisi değil.uzun uzadıya her sorunu yazmicam çünkü işveren tarafından ezilen işçiler heryerde var.beni etkileyen müşterilerin tutumu oldu. devamlı kendisine asılanların dışında en çok zoruna giden de "sen kimsin,yerini bil ukala,benimle düzgün konuş kovdururum seni" tarzında cümlelermiş.adam 1 kr. için bile birsürü hakaret etmiş kız 10 kr verince daha da sapıtmış ben 1 kr istiyorum diye bağırmış mağazanın başka katından 1 kr getirtmişler.günde en az beş kez "sen kimsin yerini bil" lafını duyuyorum anlaşmışlar gibi diyor.ben de onlar arada çıkıyordur dediğimde 100 kişiden arıza çıkartmayan 5 kişi oluyor dedi.lan bi de kız kibar yani bi laf sölesen öle ağır karşılık da veremez. anlamadığım bizim millet ne zaman bu kadar insafsız oldu.geçinemiyoruz,devlet yardım etsin die ağlayıp ondan sonra 3 kr şa çalışan insanları aşağılamaya ne zaman başladık.bu saatte aklıma geldi yazdım gerçi kimse okumaz bu kadar yazıyı :) "haklısın dude" yazarak post kasabilirsiniz.yada lan fakir misin kasiyerle takılıyon da diyebilirsiniz kafanıza göre
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 nasıl bu kadar hızlısın bi onu anlamadım
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hayatı ezilmekle geçen çoğu insan kendini daha üstün göreceği insanları ezmeye çalışır, buna muhtaçtır. herkes egosunu bir şekilde tatmin eder komplekslerini doyurur.
Bella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 okudum ben =) dertliyim çünkü ehah bazı işverenler çok hayvan cidden. bugün ben de bi iş görüşmesine gittim de adam çok kaba ve ayıydı ben de kabul etmedim işi,salak herif. hem işin ayrıntılarını yazmamış ilana."ilanda herşeyı yazdık" diyo,ben de "en önemlisi işin ayrıntısını yazmamışsınız" dedim. "ne yani hepsini yazıcak mıyız" diyo. "ona göre müracaat ederdim" diyorum," e gelmeseydin o zaman" diyo. öküz ya. kalkıp gittm ben de.öküz herif.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 düşündüm de bazen eglenceye kasiyere falan takılınır. yazık cidden kasiyerlere.hiç kabahati olmasa bile ezilir.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bella said: okudum ben =) sanki biz okumadan yazdık
Bella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben yazmaya başladığımda kimse bişi yazmamıştı daha hemen atlama sen de.
FORUM.PATICIK.COM Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Fistan said: sanane, ben sana karısıyor muyum ben zamaninda anana karistim sen çiktin iste piç kurusu fakir piç
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Fistan said: vay nub bu güzeldi bella anlıyorum gerçekten.öle ilanlar veriyolar telefonda diyorum "iyi güzel de ne iş yapacak adam arıyorsunuz" görüşelim diyor ya kardeşim en azından ipucu ver allahın dağına 3 saat yolculuk yapmadan önce.hele bayanlara yapılanlar artık işyerlerinde öle bi hale geldi ki çalışan bayanlar hakkındaki iğrenç yorumlara gülüp katılmadığım için "ya bu adam çok soğuk" laflarına maruz kalıyorum.inanırmısın tanımadığım bayanlarla sohbet edemiyorum gün içinde o kadar tacize maruz kalıyolar ki korkuyorum beni de öle birisi sanarlar die.en iisi tanıdık yoluyla tanışmak.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 insan iliskileri cok zor butun mesleklerde sanirim.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 en iyi meslek hayvancılık kafan rahat möö mü möö meee mi mee
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bu ülkenin en sevdiğim yanı "Ezilenlerin Ezilenleri Ezmesidir."
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 fistan ne güzel adam akıllı döndüydün foruma. 3 gün sora gitmeyesin gene, eski haline dönmüşün. çok merak ediyorum saat 7 olmuş gözüme uyku girmedi bu konu yüzünden.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 madalyasizlar yazmasin lan artik, ben bunlari okumak zorunda degilim, yerinizi bilin.
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 o deil de ´bizim bi arkadas kasiyer´ delikanli olsana pis kasiyer getireceksin tabii 1kurusu
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 dostum banlanan tüm accountlarımı toplasam senden fazla mesajım var. renk ayrımı olmasın hepimiz topuz
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kasiyerlik çok zor iş gerçekten. üzülürüm çoğu zaman.. kız olursa yavşayan olur. kuruş çıkmasa laf eden olur.. parası yetmez üste çıkmak isteyen olur.. terbiyesizlik ve gerizekalılık diz boyu.. yazık
Öne çıkan mesajlar