bonanza Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 oyun en kolay sizce hangi class la bitirilir? ben paladinle bitirdim bir kez. ayrıca yanımda sürekli daneal (isimden tam emin değilim ama half-orc olan baltalı yiğit) vardı jenchman olarak. paladin bence oyunu bitirmek için en ideal class. silah kullanımı, yakın dövüş, persuade vs.. gibi akıl işleri, büyü, hatta pick pocket bile var.. ama fazla zevkli olmadı ilk bitirişim. büyülerle halletmek istedim bu kez. druid oldum yine başladım. druidde summon creature olayı çok güzel. paladinle belirli bi levele gelince sınırlı kullanabileceğiniz (ayrıca hayvanlar da sınırlı) summon yeteneği, druidde sizin vazgeçilmez avanyajınız oluyor. 42 canlı, 15 güçlü ayı bile seçmek mümkün. ayrıca hayvanla konuşma, besleme vs. olayı da var ama onu yapamsdım. bileniniz var mı? siz hangi classınız falan, konuşalım, tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Valla ben barbarian/rogue/wizarda la bitirdim , daha önce fighter/ranger la bitirdim , bence barbarian/druid ikilisi iyi olabilir bide onu deniiim Hayvanın yaralıysa beslediğin zaman heal oluyor oyun oynuyorsun herhalde moral i artıo :-p , kızıoyorsun falan valla barbarian olursan yanına Linu yu all henchman olarak,sharwn e teklif ettim kabul etmedi gıcık oluom ona :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonanza Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ben bu sefer druid im ama druidler barbariana geçemiyo. dövüş için anca fighter ya da ranger olabiliyo. ben bi beş altı level druid olunca fightera geçecem. yanıma henchman olarak mecburen daleanı aldım.. paladinken sharwini almıştım. düşman görünce büyü manyağı yapıyodu beni. severim ben sharwini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ben druid/ranger olarak başladım ama henchman nedir yaa bulamadım bi turlu.[hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yanımıza aldığımız kiralık adamlar :-)[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonanza Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 trainingden sonra ciyt cora geldiğinde (2.bölüm) hanlara git orda bulursun henchmanları, takılırlar orda müşteri beklerler. dalean linu sharwin tomy bilidiğim sağlam henchmanlar. ayrıyetten bi cüce var, gnome falan var. parayla kiralıyosun henchmanleri. ben daleanı 150 GP ye kiraladım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar