Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD Burn Sorunu

toggie

Öne çıkan mesajlar

Selam
2 gündür baya bi dvd'yi cope attım bu sorun yuzunden.
İstedigim sey divx yakıp dvd playerda filmleri televizyonda seyretmek.
Sorun ise filmleri dvd'ye yaktıktan sonra bazısının calısıp bazısının calısmaması. Mesela 6 tane film atıyorum, 1 tanesi calısıyo 5 tanesi data error seklinde bir hata veriyor.
En basta sorunun dvdplayer'dan kaynaklandıgını dusundum. Sonra video formatları mı acaba farklı diye kontrol ettim, hepsi aynı. Sonra aynı dvd'yi bilgisayarda acmayı denedim. Yaktıgım 6 filmden calısmayan 5 tanesini bilgisayarda da acamıyorum. Kilitleniyor pc, görevi sonlandır yapmak zorunda kalıyorum. Dvdplayer'da calısan filmi ise pc'de acabiliyorum dvd üzerinden.

dvdler sorunlu mu acaba diycem ama cok alakasız, cillop gibi philips +r.
writer'da bir sorun mu olabilir acaba?
yoksa baska bisey olabilir mi?

burn programı olarak pek cok sey denedim.
once vista'nın defaultu ile hallettim, sonra cdburnerxp, en son da ashampoo. bisey farketmedi.

pc dedigim de notebook bu arada, hp compaq.
Sosyal ağlarda paylaş

benzer bi problemle bende karşılaştım. ben bi dvd ye 5 film attım sadece birini çalıştırdı ama tekrar pc de denediğimde beşide çalışıyodu, sonuç olarak bi dvd ye maximum 3 film atınca dvd playerın hepsini, üçünüde çalıştırdığını gördüm, tv de izliceksem 3 film atıyorum artık bi dvd ye.
Sosyal ağlarda paylaş

benim notebook'un romundaymıs sorun. pederin notebook'tan yaktım cillop gibi calısıyo hepsi. e peki ne olabilir sorun daha aleti alalı 1 sene olmadı, garantisi falan da devam ediyo ama bozuk oldugunu nasıl anlatabilirim ki servise? bi de haftalarca beklemek var yani. acaba driver sorunu falan mı, cozebilir miyim kendim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...