Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 o zaman paticikte fakir alım satımı başlasın..
calimero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Garadia said: bestbuyı bekle bursa daki martta açılcakmış heralde. daha çok var ya beklenir mi ki harici vs almak için???
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 "ismail PK" said: Electroworld'ü seviyorum ben. sordum o seni sevmiyomuş
wras3 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mayhem said: ne oldu aldın mı eheh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 almadım abi girmedim bile içeri kocaman kuyruk vardı az bakındım sonra geri döndüm eheh sabahlamak lazımdı heralde ya, ona da değcek bi indirim yok ortada millet niye bu kadar kastı anlamadım gerçekten değişik bi durum.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bugün agoraya gittik, ilk defa bu yoğunlukta bir trafik üçkuyulardan balçovaya kadar yarım saatte gidebildik. agoradan çıkıp bi mediamarkte bakalım dedik, en az 500 metrelik bir kuyruk vardı hala 4lü sıralar halinde. yuh dedik geri döndük. oha be kardeşim açılmış, geçmiş bitmiş hala ne sırası? bedava mı dağıtıyorlar. yolda yaşlı teyzeler amcalar plazmaları lcdleri yüklenmiş eve götürüyorlardı çok acayip bi görüntüydü.
Öne çıkan mesajlar