Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hasta yavru kediye yardim edin

Befounder

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar,

Soyle bir sokak kedim var, belirtilere bakip ne olabilecegine dair fikir yurutebilir misiniz, belki aranizda daha once yasamis olan vardir.

1- kedi daha kucuk, belki 2-3 ayliktir.
2- oldukca siska
3- cok fazla yemek yemiyor, cok sik yemek yemiyor, ama yediginde oldukca istahli yiyor.
4- zorlanarak nefes aliyor. nefes alirken agzini acmak zorunda kaliyor. nefes alirken balik gibi gozukuyor disardan. bu surekli boyle.

bir veterinere gittim kedi nezlesi dedi. azro antibiyotik ile vitabiol vitamin verdi. siringa ile sabah aksam veriyorum. diger veterinere gittim yok bunun biseyi, siska bile deil atletik sokak kedisi dedi.ben usteleyince hills prescription diet a/d kutu islak mama verdi.o mamalar gercekten oldukca besleyici guclendirici mamalar.

Kedim su ana kadar dogru duzgun yemedi.onune kuru mama, islak a/d mama, ikisi karisik koydum, cok az az yedi. sonra 24 saate yakin ac biraktim belki cok acikirda iyi yer diye. a/d islak mamanin kutusunun 1/6sini anca yemistir.

usumesin diye iyice korunakli battaniyeli bi yer yaptim. icinde sicacik yatiyor.

napicagimi sasirdim. veterinerlere de guvenim kalmadi. bi fikir yada isinin eri bi veteriner adi/tel verirseniz cok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Befounder said:

ishal oldugunu yazmayi unutmusum pardon.

Yavru hayvanlarda bu çok önemli bir problemdir. Veteriner hekime bilgi verirken tüm gördüklerinizi söyleyiniz.

Befounder said:

kedi daha kucuk, belki 2-3 ayliktir

Buna dayanaraktan paraziter kaynaklı olabilir, fakat en kesin sonucu mikroskop söyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...