Befounder Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Merhaba arkadaslar, Soyle bir sokak kedim var, belirtilere bakip ne olabilecegine dair fikir yurutebilir misiniz, belki aranizda daha once yasamis olan vardir. 1- kedi daha kucuk, belki 2-3 ayliktir. 2- oldukca siska 3- cok fazla yemek yemiyor, cok sik yemek yemiyor, ama yediginde oldukca istahli yiyor. 4- zorlanarak nefes aliyor. nefes alirken agzini acmak zorunda kaliyor. nefes alirken balik gibi gozukuyor disardan. bu surekli boyle. bir veterinere gittim kedi nezlesi dedi. azro antibiyotik ile vitabiol vitamin verdi. siringa ile sabah aksam veriyorum. diger veterinere gittim yok bunun biseyi, siska bile deil atletik sokak kedisi dedi.ben usteleyince hills prescription diet a/d kutu islak mama verdi.o mamalar gercekten oldukca besleyici guclendirici mamalar. Kedim su ana kadar dogru duzgun yemedi.onune kuru mama, islak a/d mama, ikisi karisik koydum, cok az az yedi. sonra 24 saate yakin ac biraktim belki cok acikirda iyi yer diye. a/d islak mamanin kutusunun 1/6sini anca yemistir. usumesin diye iyice korunakli battaniyeli bi yer yaptim. icinde sicacik yatiyor. napicagimi sasirdim. veterinerlere de guvenim kalmadi. bi fikir yada isinin eri bi veteriner adi/tel verirseniz cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 normal insan yemeği ver parazit vardır bi de belki bidaha götür veterinere nezleyse de 1 haftaya geçer zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 fede said: parazit vardır bi de belki bidaha götür veterinere. nezleyse de 1 haftaya geçer zaten 1- parazit asisi yapildi, ayrica siringa ile 3 doz ilaci verildi. 2- nezle ilaci iste azro antibiotik verdiler, onu veriorum sabah aksam, birde ayni sekilde vitamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 istanbuldaysan iyi bir veteriner önerebilirim hangi şehirdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ishal oldugunu yazmayi unutmusum pardon. nefes alma problemi heyecanlaninca yada korkunca daha da kotu oluyor. resmen agzini kocaman acip nefes almaya calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bella said: istanbuldaysan iyi bir veteriner önerebilirim hangi şehirdesin? evet istanbulda, anadolu yakasindayim. bagdat caddesi uzeri. telefon, ad, adres alabilir miyim? bir de ne kadar pahali. ne kadar iyidir bu veteriner, pek guvenim kalmadi da kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Befounder said: ishal oldugunu yazmayi unutmusum pardon. Yavru hayvanlarda bu çok önemli bir problemdir. Veteriner hekime bilgi verirken tüm gördüklerinizi söyleyiniz. Befounder said: kedi daha kucuk, belki 2-3 ayliktir Buna dayanaraktan paraziter kaynaklı olabilir, fakat en kesin sonucu mikroskop söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ya parazit yada enfeksiyon daha iyi bi veterinere götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar