Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=111754887319&ref=nf açıldıysa yapcak bişe yok bi daha izleyin asd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 dostum kolbasti dedin zenci cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bu da gol değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 oha yalnz çok beğendim. e jazz dance diyor o kadar aksak müzikte nasıl oynayabilirler ki başka Ben jazz konserinde kafa sallamaya çalışırken beyni akan gençler gördüm buarada bu film mi filmse adı nedir aralarda virgül soru işareti nokta ve bilimum noktalama işaretleri olcaktı üşendim ama bunu yazmaya üşenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar