Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 olm dayını niye dürtüyosun :d uahdua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben en son kardeşimi sildim facebooktan, salak salak gruplara üye oluyodu. baktım adeta bir emo, sie lan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 20 küsur yaşına geldim hala annemin cep telefonunda ''nur topu'' diye kayıtlıyım. severken filan garip garip şeyler söyleyerek sever beni. eskiden arkadaşlarımın yanında sevince utanırdım. bir facebook girişimi olmuştu geçen sene. her fotomun altına nur topum diye başlayıp 3-5 yaş grubu cocuk sevme sözleri ile biten yorumlar attığı için girip bizzat facebook'unu kapattım. sonra kendiminkinide kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 önce kendinkini kapataydın, onunkini kapatamazdın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yok benim fotolarımıda koymuştu o yüzden ilk onunkini yok ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar