Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Selam, Özellikle ubuntu 9.04 dist. için sip phone bakınıyorum. Kullandığınız, memnun kaldıklarınızı yazarsanız makbule geçer. Ekiga mevcut ama randıman alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 haha daha yeni ben de bu konuyu araştırıyodum. Polycom sistemi kullanıyoruz şirkette, dışarda çalışan arkadaşlara yüklerim dedim. Şimdiye dek bulduğum en iyi alternatif Ekiga gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Twinkle adında bir tane buldum, çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 h323 protokolü yok galiba bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 x-lite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bu arada hem SIP hem H.323 diorsak SJPhone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 IP to IP hepsi çok başarılıda, dialogic ve hp nin media platformlarına yaptıgım callarda kamaşıyor hepsi. RTP de early media function ı yamuluyor. Bu twinkle başarılı cidden tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 SJPhone da early media yapabiliorsun sorunsuz sekilde. Hatta H.323 lerde de Slow, Fast Start, H.245 Tunelling v.s. gibi olaylari da secebiliorsun. Bazi durumlarda test icin bunu kullaniyoruz biz de direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 SJPhone u da yükledim, birden fazla client kullanmak yararlı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Ayni anda kullanirken dikkat et de 5060,1721/1720 portlarindan sorun cikmasin :) Ya da ayarlarsin SBC/GK ya register olurken local portu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 heheh yok su anda cross media platform testlerle debeleniyorum. Aynı anda acık olmuyor sip client lar. tavsiye için teşekkürler bu arada, sjphone(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar