Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 Joystick

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün teknosa'ya baktım bi sürü marka joystick satılıyor. Fiyat performans olarak önerebileceğiniz joystick var mı? Ya da sony'nin orjinal joystick'ini bulabilir miyim? Hiç fena değil çünkü.
Mesaj tarihi:
illa wireless olsun demiyorsan iki kere düşünme git bir kontorland falan al pc usb uyumlu olsun yeter. Daha tam sürüm hiçbir oyunda kıllık çıkartmadı sadece bir demoda tanımadı
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi yok hepsiburada'da 60 tl'lik joystickler var. bakınıyom da 20 tl'ye ps3 joystick bulacağımı hiç sanmıyom..

Lopeth said:

hepsiburada da 20 tl ye snopy gamepad var usb pc iç. über çalışıyor ps3 de

onun dışında diğer usb lerde sorunsuz çalışıyor
Mesaj tarihi:
"Cin Ruhi" said:

oyoy sony dualshock3 151 TL.. evlere şenlik. konsol mu alıyoz joystick mi..

ben 8 ay önce media markttan 89 tle almıştım. geçenlerde bir tane daha almaya gittim, 159 tl olmuş. öeh oldum sonra emin adımlarla uzaklaştım :P
Mesaj tarihi:
gittim piranha aldım 30 liraya. hem üzerinde ps3 uyumlu diye de yazıyor. 2 yıl garantili. evde denedim gayet iyi.

yanlız ps3de 2 tane usb girişi var. usb çoğaltıcı mı takmam lazım oraya?
Mesaj tarihi:
"Cin Ruhi" said:

mokoko said:

logitech ftw.

bahsettiğin logitech ps3 olanı mı? yoksa onun da pc versiyonunu ps3'de kullanmamı mı tavsiye ediyon?

abi o kolların hepsi hem ps3 te hem pc çalışıo o yuzden pc ps3 diye ayrım yapmana gerek yok hiç. bende rumblepad 2 var. 3 4 senelik falandır taş gibi çalışıo hem ps3te hemde pcde.
  • Yeni Oluştur...