Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bugün teknosa'ya baktım bi sürü marka joystick satılıyor. Fiyat performans olarak önerebileceğiniz joystick var mı? Ya da sony'nin orjinal joystick'ini bulabilir miyim? Hiç fena değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 orjinali iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 oyoy sony dualshock3 151 TL.. evlere şenlik. konsol mu alıyoz joystick mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 kaede aldi bitane teknosadan kontorland iyiydi baya hemde ps2 ye PC ye filanda baglaniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 illa wireless olsun demiyorsan iki kere düşünme git bir kontorland falan al pc usb uyumlu olsun yeter. Daha tam sürüm hiçbir oyunda kıllık çıkartmadı sadece bir demoda tanımadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hepsiburada da 20 tl ye snopy gamepad var usb pc iç. über çalışıyor ps3 de onun dışında diğer usb lerde sorunsuz çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 playstation 3'le gelen orjinal sony pc'ye bağlanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Arat googledan bi program yardımıyla bağlanıyor, çokda rahat oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 How To Use a Ps3 Controller on PC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 abi yok hepsiburada'da 60 tl'lik joystickler var. bakınıyom da 20 tl'ye ps3 joystick bulacağımı hiç sanmıyom.. Lopeth said: hepsiburada da 20 tl ye snopy gamepad var usb pc iç. über çalışıyor ps3 de onun dışında diğer usb lerde sorunsuz çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ps3 diye aramiyican, USB herhangi bir joypad i taniyor alet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sadece joypad de değil, webcam, mouse, klavye, hdd, ne takarsan tanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 geçen vatana bilgisayar için gamepad almaya gittim. 14 liraya snopy gördüm hem ps hemde pc ye bağlanan şok oldum :S ama güvenemedim gittim logitech aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 logitech ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 "Cin Ruhi" said: oyoy sony dualshock3 151 TL.. evlere şenlik. konsol mu alıyoz joystick mi.. ben 8 ay önce media markttan 89 tle almıştım. geçenlerde bir tane daha almaya gittim, 159 tl olmuş. öeh oldum sonra emin adımlarla uzaklaştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 mokoko said: logitech ftw. bahsettiğin logitech ps3 olanı mı? yoksa onun da pc versiyonunu ps3'de kullanmamı mı tavsiye ediyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 gittim piranha aldım 30 liraya. hem üzerinde ps3 uyumlu diye de yazıyor. 2 yıl garantili. evde denedim gayet iyi. yanlız ps3de 2 tane usb girişi var. usb çoğaltıcı mı takmam lazım oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 "Cin Ruhi" said: mokoko said: logitech ftw. bahsettiğin logitech ps3 olanı mı? yoksa onun da pc versiyonunu ps3'de kullanmamı mı tavsiye ediyon? abi o kolların hepsi hem ps3 te hem pc çalışıo o yuzden pc ps3 diye ayrım yapmana gerek yok hiç. bende rumblepad 2 var. 3 4 senelik falandır taş gibi çalışıo hem ps3te hemde pcde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 3-4 joystick takacam da usb çoğaltıcı mı koymam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bende çok merak ediyorum çoğaltıcı çalışıyor mu diye deneyip söylesene bize dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 biz çoğaltıcıyla (gh nin ki ama) 3 kişi oynadık np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu bilmeyen sex toy tartisiyosunuz sanar lan, bu ne boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar