Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wireless kulaklık

senko

Öne çıkan mesajlar

http://www.sanalmarketim.com/urun/MF101PHI06/PHILIPS-SBCHC8440-FM-KABLOSUZ-KULAKLIK-100m

buy mu dediğin

http://www.sanalmarketim.com/urun/7355c5ab3482b70b7c310b9531f3471d/SENNHEISER-RS-120-Kablosuz-Kulaklik-

bu geçiyor içimden de pahalı alet ya... :S
Sosyal ağlarda paylaş

upluyorum burayı

bu mu?

tıkla

bu mu?

tıkla

yoksa tavsiye edebileceğiniz başka bir kulaklık mı? o filips çok dandik gibi geldi bana. Genelde geceleri oturan bi varlık olduğum için ses çıkmasın diye hep kulaklık kullanıyorum oyun oynarken müzik dinlerken gitar çalarken o yüzden de kaliteli bişiler istiyorum biraz.

Sosyal ağlarda paylaş

Bu kablosuz kulaklıklardan kullanan bir arkadaşım vardı diğeriyle arasında ses kalitesi anlamında ciddi fark olduğunu söyleyip duruyordu. Şahsen kullanmadım tecrübem yok ama ürün incelemelerine bak googledan, illa ki incelemeleri vardır bir sitede orayı kontrol ederkende eksi yanlarını görmüş olursun. Satın alıp pişman olmaktan iyidir ^^
Sosyal ağlarda paylaş

philips i kullandim daha once bahsi de gecmisti hatta, vazgecmek isabet olmus.

akg vs sennh icin ise , sennheiser in akg den 100gr daha agir olmasi beni alici gozuyle bakinca sogutmaya yetti. ki bunu neredeyse tum gunluk kisisel kulakliklari sennheiser olan biri olarak soyluyorum.

akg nin dusuk empedansi pil tuketimi acisindan iyiye isaret, ztn muhtemelen aradaki agirlik farkida bundan kaynaklaniyordur.
ek: yaniltmayayim diye eklemek istedim, sanki akg daha uzun pil suresine sahipmis gibi olmus cumle sanki. oyle degil , asagi yukari ayni runtime lari.

sennheiser in guzelligi ise frekansin secilebilir olmasi. genelde bos bir aralikta seyrediyor bu kulakliklar ama interferance ozellikle bu kadar para verilince cok sinir bozucu olabiliyor.

ben sahsen aklim sennheiser da kalarak, daha konforlu oldugunu bildigim, daha hafif oldugu, ve sesinde biraz daha yumusak oldugunu tahmin ettigim akg yi alirdim fiyat farkina ragmen.

ama yinede bu fiyat araliginda referans sese yakin cok guzel head fi ler bulabilecegini hatirlatmadan gecmek istemiyorum. ozellikle hele hele muzik icin dusunuyorsan kablosuz kulakliktan su satiri okudugun an vazgec.

edit: ek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...