soulberry Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bi sürü albüm vardı, dvd ye yazdım. sonra sildim pc'den. şimdi kopyalamaya çalışıyorum böyle diyo. neden anlamadım. bi ton albüm yalan mı oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yazdiktan sonra test etmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 "tamamlandı" demişti program. daha önce hiç dvd yazmadım aslında. ilk defa yaptım. ama doğru yaptığıma da eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yok genelde cd dvd yazdiktan sonra dogru yazilmis mi test etmen gerek, aliskanlik halini getir yani. bir iki resim ac, setupsa exe ye tikla setup ekrani gelsin vs.. onun disinda bu sorunun icin bi hata kodu falan veriosa google da onu aratarak bak bakalim, spesifik bi hata kodu, belki dosyalarin tamamdirda sorun baskadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 genelde dosya hatalı veya bozuk olunca veriyor bu uyarı ama yinede şansını dene bi araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bide başka bi dvdromda okutmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar