nyx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Çok az kullandığım ibanez gax 30 umu bass gitar alacağım için satıyorum.fiyat 150 ytl pazarlık payı ve bass gitarla takasa açıktır. İlgilenenler [email protected] adresine mail atabilirler. Gövde: Agathis Sap: Akçaağaç Bağlantı: bolt-on Klavye-Tuşe: Gül ağacı Perde: 22 Medium Köprü: Sabit Köprü Manyetikler: PSND1 Humbucker sap manyetiği PSND2 Humbucker köprü manyetiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 elimde washburn xb100 var. istanbuldaki evde kaldığı için fotoğraflarını gösteremem ama çiziği çarığı var birazcık yinede çok iyi gitardır. 4-5 yıllık falan ama oldukça az kullanıldı fiyat konusunda bi fikrm yok kaçtan gidio 2. elleri ama 0 ı 350 lira onu biliyorum. uygun bişiler kararlaştırırız. mail adresini aynı zamanda wlm adresi olarakta kullanıyorsan ekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar