Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 şimdi olay şöyle;elimde iki adet account var,ve ben bunların içindeki charları tek accountta toplamak istiyorum. ama şöyle de bi sorun var ki, iki accountun bilgilerinde de last nameler filan farklı. battle.net sayesinde buna bi çözüm bulunabilir mi? mesela bu iki accountu da aynı battle.net accountuna merge'lesem, ikisinin de last name'i battle.net'in last name'ini alır da böylece accountlar arası transfer yapmam mümkün olur mu? yoksa iki accountu tek battle.net accountuna atmak hata olur da login olurken sorun çıkarır mı? (sadece ilk ya da en son merge'lenen accounta login olması gibi,sonuçta aynı username'le iki accounta bağlanamam :s) battle.net (lan ne çok battlenet yazdım) olayından anlayan birileri yardımcı olursa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 evet ama merge'den sonra 30 gün transfer yapamıyorsun. zaten aynı battle.net accountuna mergelemen durumunda bağlanırken username değil, email adresi yazıyorsun, oradan username'ini seçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 2 farklı soyadına sahip 2 hesabı tek bnet hesabına mergeleyebilirsin, herhangi birinden herhangi bir karakteri migrate etmek istediğinde karşına çıkan ilk opsiyon zaten ekli olan diğer hesap olacaktır. İstersen farklı hesaba da aktarabiliyorsun. Ama bunların hepsi normal migrate ücretine dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 e süpermiş o zaman,teşekkürler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Catzee said: 2 farklı soyadına sahip 2 hesabı tek bnet hesabına mergeleyebilirsin, herhangi birinden herhangi bir karakteri migrate etmek istediğinde karşına çıkan ilk opsiyon zaten ekli olan diğer hesap olacaktır. İstersen farklı hesaba da aktarabiliyorsun. Ama bunların hepsi normal migrate ücretine dahil. bi kendi hesabım var bide arkın su anda kullanmadıgı accont bunları aynı battle net hesaba mergelediğimde tek account parasımı yoksa 2 account parasımı ödeyeceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hozceri said: Catzee said: 2 farklı soyadına sahip 2 hesabı tek bnet hesabına mergeleyebilirsin, herhangi birinden herhangi bir karakteri migrate etmek istediğinde karşına çıkan ilk opsiyon zaten ekli olan diğer hesap olacaktır. İstersen farklı hesaba da aktarabiliyorsun. Ama bunların hepsi normal migrate ücretine dahil. bi kendi hesabım var bide arkın su anda kullanmadıgı accont bunları aynı battle net hesaba mergelediğimde tek account parasımı yoksa 2 account parasımı ödeyeceğim? 2 kere ödersin. tek ödemek için karakteri kendi accountuna transfer etmen lazım. ben 2 account mergeledim para ödediğim giriyor. ödemediğim para ödemedin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar