mocombo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Abyss hakkında bilgi verirmisiniz asmodian için nasıl girilir ? nerden ışınlanır? ...vs şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 lvl 25 e geldiğinde questi açılır, sonra onu yaparken seni kapısına kadar götürecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 her sehırde hava duran gatelerden gırebılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 lvl 26 oldum seri questlerle iceri girdim hatta bir kac görevde yaptim fakat action göremedim, acaba kacirdigim bir npc varda ondan sira almak mi gerekiyor? sadece bir kac teleport noktasi gördüm, kullandigimda bos alanlara atti beni, herhangi bir action göremedim, birde haritanin bazi noktalarina mouse ile baktigimda belirli bir sürecin isledigini görüyorum geri sayim yapmakta, aklima wow'da ki WG geldi, bunun gibi belirli araliklarda acilan bir yerimi vardir? birileri aydinlatirsa cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Saat kaçta girdin ki, kimseyi göremedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Haftasonu ögle vakitleri sanirim mutlak birileri vardir, ama esas sorun haritada bulamadim alani, yada ben öyle saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Karsi factionin kalesinin civarina gidersen gayet saglam miktarda dusmani bulabilirsin x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Peki bu action icin milleti ayni gruba alan bir sistem varmi? veya bir npc'den sira almak gerekirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Hayır bg yok, açık alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar