Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Biliyorum kitap çok eski ama belli olmaz , bu kitaba sahip olan varmı ve daha doğrusu satmak isteyen.Bir arkadaşım 2nd ed. koleksyonu yapıyor , benden 10-15 tane kadar eskileri aldı , ancak bunu bulamıyor.Satmak isteyen varsa bana mesaj atsın. He birde Cult Of the Dragon kitabı arıyordu ama tam hatırlayamıyorum detayını şu an.Kendisi anti-pdf bir insan.[signature][hline]Owning Foo__________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 anti-pdf bi insan olmasa her iki kitap da wizards'ın sitesinde iyi kaliteli PDFler halinde var diycektim. Ve tabii ki bedava Cult of The Dragon 4.59 MB Villain's Lorebook 9.76 MB[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 04 Temmuz 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ankarada yüksel kırtasiyede bir kopyası olucak yanılmıyorsam. harika kitaptır ayrıca, tsr'ın elinden çıkan tek düzgün eserlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 sezarın hakkını sezara vermek lazım. ben kötü planescape accessorysi görmedim mesela (ki hepsini gördüm :))[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kitabı bulma şansı yok heralde , verdiğim heroes lorebook la avunsun hehe :) sanırım herkez pdf e mahkum artık özellikle hala 2nd ed kasanlar.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar