Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Biliyorum kitap çok eski ama belli olmaz , bu kitaba sahip olan varmı ve daha doğrusu satmak isteyen.Bir arkadaşım 2nd ed. koleksyonu yapıyor , benden 10-15 tane kadar eskileri aldı , ancak bunu bulamıyor.Satmak isteyen varsa bana mesaj atsın. He birde Cult Of the Dragon kitabı arıyordu ama tam hatırlayamıyorum detayını şu an.Kendisi anti-pdf bir insan.[signature][hline]Owning Foo__________
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 anti-pdf bi insan olmasa her iki kitap da wizards'ın sitesinde iyi kaliteli PDFler halinde var diycektim. Ve tabii ki bedava Cult of The Dragon 4.59 MB Villain's Lorebook 9.76 MB[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 04 Temmuz 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
syh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ankarada yüksel kırtasiyede bir kopyası olucak yanılmıyorsam. harika kitaptır ayrıca, tsr'ın elinden çıkan tek düzgün eserlerden biri.
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 sezarın hakkını sezara vermek lazım. ben kötü planescape accessorysi görmedim mesela (ki hepsini gördüm :))[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kitabı bulma şansı yok heralde , verdiğim heroes lorebook la avunsun hehe :) sanırım herkez pdf e mahkum artık özellikle hala 2nd ed kasanlar.[signature][hline].....
Öne çıkan mesajlar