Cermy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 3-4 saat önce telefonum internette gezinebiliyordu . az önce denediğimde bağlanamadım. wifi ağları arattığımda hiç bişey bulamıyordu, kapatıp açtım telefonu ve ayarlar böyle oldu. nedir, ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Settings > General > Reset > Reset Network Settings denedinizmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 reset network settings'in ise yaradigi birkac yerde rapor edilmis. misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 önce backup alıp restore çektim sonra tavsiyeniz üzerine ağ ayarlarını da resetledim hiç bi işe yaramadı. donanımsal gibi geliyor bana ama bi çözüm olmalı ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 selam, benimde 2g iphone kullanırken bu sorun başıma gelmişti. yazılımsal olarak düzeltemiyorsan tek sonuç communication boardun zarar görmüş olması. şayet garantisiz cihaz ise onarımının maliyetini düşürmek amacıyla parçayı yurtdışı web sitelerinden sipariş edip kendin montajlayabilirsin. olmadı bir iphone tamiri yapan yere götürüp montajlatabilirsin. (bkz: http://www.ipaqrepair.co.uk/ipaqpart1183.html) edit: parça 3gs haricinde tüm modellere uyuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 çağırdığım mobil ekip servisi bu sabah geldi sonunda. derdini anlattım teslim ettim telefonu. adam dediki: bir kaç kere daha böyle telefon geldi, bunu çözemiyorlar, büyük ihtimal yenisini verecekler. valla bana uyar dedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 teknik servisler iphone a hicbi sekilde müdahale edemiyolar ya. Sadece yazılım yükleyebiliyolar olmazsa yurt dısına gondertiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 neyse rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar