Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte BMW'den Golf :) BMW 1 series...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
param olsun bunlardan koleksıyon yapacak derecede sevdım =)[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
benimde cok hosuma gitti ztn bmw hastasıyım
hele 645ci nedir öle bu civarlarda görüyorum hep bi tane siyah adamı gormemle kaybolması bir oluo fışt kayıo ya araba[signature][hline]
Mesaj tarihi:
1.20 benzinlide büyük ihtimalle 1.9

bmw nin 2 farklı x20 modeli var. birinin motoru 2.2 6 silindir(bkz: 320ci) diğeri 1.9(bkz: 320i(4kapı))

35000€ 2.2 için çok ucuz bi fiyat ki 320ci nin 65000€ olduğunuz göze alırsak
Mesaj tarihi:
Acaba performans modeli nası olacak bunun yaw 3000 cc 6 silindir falan
yürrüü beaa derim :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
said:
narin, 27 Mart 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
Korknuç kötü bi tasarım bence.. Z3'ün stayşın vagonu gbi olmuş...

645 Cİ'i ne kadar beğeniorsam bundan da o kadar nefret ediorum..

tmm Z3 SW bencede kötü ama bu hoş olmuş.. 4 kapı olması arabayı tok tutmuş bence hoş..[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin...
Dönerse senindir.
Dönmezse,
Zaten hiç senin olmamıştır.
===================================
Efsane dalga :tebrikz:
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu arada performans modeli nasıl olcak acaba diye soruyodum cevabını buldum...
Adamlar yeni bi V6 geliştiriyolarmış... Ayrıca sanırım 2005te çıkacak bu V6lı 1 serisi[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
evet 3 serisi compact üretilmiycek ayrıca bundan sonra 3 serisi biraz daha büyük olacak (gerçi daha önce sölemiştim) bi de MotorsTV'de bunun testini falan gördüm hiç de kötü görünmüyo araba hatta çok çekici görünüyo diyebilirim. Bir kez daha sevdim aracı hehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • Yeni Oluştur...