Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Virüs Sorunu

Gaap

Öne çıkan mesajlar

Ahnrpta.exe gibi bir virüsle kapısıyorum. Hernekadar combofix kullanarak asıl makinamı temizlesemde external harddisklerimi kurtaramıyorum, harddiskleri takar takmaz tekrar infection kapyıorum. İşin komik kısmı harddisklerimden birini makian görürken öbürünü görmüyor, öte yandan diger makinalarım bu asıl makinamın göremedigi harddiski görebiliyor. System Restore yapamıyorum. Program tavsiyeleri bekliyorum. Simdiye kadar CCleaner, Spybot(suanda denicem), Malwerebytes anti malware ve hijackthis denedim. Hertürlü tavsiye ve öneriye açıgım.
Sosyal ağlarda paylaş

Onu yaptımda, combofix bir yerden sonra restart istiyor açılınca devam etmek istiyor. Öte yandan diskler takılıyken restart atarsam (300gb de sorun yokta, 1 tb de olyuor bu diyecegim) Auto-Detecting mass Usb Storage device diyor ve takılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde şunu farkettim, mesela 300gb lik harddiski makina takıcna görmüyor ama mesela takıp restart atarken boot ekranında auto-detecting deyip görüyor. Ve gene şun ufarkettimki en başta 300gblik ahrddiski okuyor ancak hemen ardından normalde sag altta güvenli kaldır seçenegini seçtikten sonra harddiskin çıkardıgı "tık" sesindeki gibi bir "tık" sesi veriyor. Combofix bu durumda o harddiski tarar mı oda var.

update: farkettimki msconfig komutu calısmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...