Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 8gb net var evde. 2 gündür speedtest'te 256 görünüyor. 10'la falan download yapıyorum. 2 gün önce 450'yle ömüyodum torenti. arıza kayıt mayıt bişiler yaptırdık 2 gündür değişmedi. bir sürü ağız dolduran küfür ediyorum ttnet'e. teşekkül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 paranla rezil olmak bu olsa gerek. malesef böyle hocam altyapı 0 dinine yandığımın memleketinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 8e bi kota var ya ondan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yoo sınırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 eşit kullanım hakkı var. dl 15gb ı geçince dl hızı düşüyor. o olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 gençler iyi dinleyin beni. ben yaptım dolandırıorm tt neti 8 mbitlik zırvaya geçiş yaptırdım tarifem 1mb sınırsız dı 49 milyona olan geçiş yaptırınca baglantimda sorun olmamasına ragmen 1 hafta boyunca sorun war diyip durdum, evime geldiler baktılar gittiler gene sorun var dedim sonra baglantımı düşürceklerini söylediler tarifeniz ne dediler kotalı 1 mbit dedim, adamlar baglantıyı 4 mbite düşürüp benim deli gibi sömürmeme izin verdiler, (kotasız tarifede hız düşürme ve arttırma olanakları yokmuş, onun içi kotalı diceksiniz elemana**) yani diyorumki 49 liraya 4 mbit sınırsız sömürüorm. ben yaptım sizde yapın =) **eleman dediğim kişi 4440375 dekiler değil sorun olunca başka bi yerden arıyorlar ordan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 illa faturana yansır felam dersiniz yok vallak 3 aydır faturadada değişen yok sömürüorm level atladım dvd rip indirirken blu rayden aşşasına bakmıorm bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar