Mystique Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 msn imi kendi laptopum da açamıyorum bilgisayar kilitleniyor ama başka bilgisayarlarda açılıyor!benim msn accountum haricinde her msnde açılıyor benim bilgisayarımda yani sadece kendiminki açılmıyor bu neden kaynaklanıyor olabilir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin çok çaresizim sad smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 mantık dahilinde bir çözümü yok malasef sorunun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Birden fazla bilgisayarda msn açman sonucu oluşan bir olay o merak etme çözümü baya basit ama kendini tekrarlayabiliyor meret :) Eğer hata kodun 80000030d gibi birşeyse: 1.Öncelikle msni kapatıyosun (system trayın oradanda kapatmayı unutma.Şu saatin yanına ufalıyor ya) 2.C:Users"KULLANICI ADIN"AppDataLocalMicrosoft klasörünün içine giriyorsun.Burdan Windowslive ve Windows Live Contacts klasörlerinin içlerini temizliyosun bi güzel sonra msnini geri açıp giriyosun. Bende olduğunda ki hata kodu yukardaki gibi birşeydi ama tam da hatırlamıyorum hata kodunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 beyt in dediği gibi yaparsan düzelecek büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar