Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 taa 2003 den beri attığım mesajlara baktım bugün. Ne kadar maldım lan ben salaktım diyorum. Bi tane buluşma topici vardı 4 sene öncesinin http://forum.paticik.com/read.php?26,1294868,page=1 ne biçim çocukmuşuz çok acaip suratıma bak. Bi de insan bir sürü şeyle uğraşmaya başlayınca zaman çok çabuk geçiyor. Bu sene inanılmaz hızlı geçti benim için. Gencim güzelim de çabuk geçiyor olduğunu bilmek, hala istediğim şeyleri başaramamış olmadan zamanın hızlıca geçeceğini düşünmek üstümde ağır baskı oluşturup bazen bunalıma sokuyor. Acaba hiç birşeyle uğraşmayıp sadece işime gücüme baksam evlenip çoluğa çocuğa karışsam mı diye düşünüyorum hiç derdim tasam olmaz gibi ama onu da yapamıyosum. bi gelin de beyin fırtınası yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Hayat cok ustune gelmis senin. Raki ic gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ilk rakı içtiğimde bi 70lik içip sonra sarhoş olunca arkadaşlarımın kafasını ütülemeyim diye daha da çok içirilip sabah kadar kustuğumdan beri rakı içemiyorum ya. ama bişeyler içmek istiyorum gerçekten. ona da zaman olmuyo genelde gerçi ama bugün var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 gel beraber içelim dertleşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bleeding said: Gencim güzelim de çabuk geçiyor olduğunu bilmek, hala istediğim şeyleri başaramamış olmadan zamanın hızlıca geçeceğini düşünmek üstümde ağır baskı oluşturup bazen bunalıma sokuyor. aha ben tut zamanı kaçmasın, yapamıcaz bak gene biçok şeyi diyip hala uyuz uyuz geçirdiğim zamanlarım oluyor mesela gerçi sen dolu doluymuşsun e güzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pf4hcAhIDjU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Erkin baba ya geçen gittim konserine ne tatlı bi adam insan keşke böyle bi dedem olsa diyor canım benim allah uzun ömürler versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar