Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Şimdi virüs vistalı bi bilgisayardan benim xpye de bulaştı. Vistada bilirsiniz, My documents My Pictures falan diye değil de Documents Music vs. diye gider kişisel klasörler. Bi baktım Vistada XPde olması gereken klasörler var. hepsinde kısayol oku da var. Hiç birine de girilmiyo. sonra bu bilgisayardan benim notebooktaki XP'ye bulaştı bu uyuz şey. Nod bi an bişey farketti sildim dedi. Ama şimdi documents and settings klasörlerinin içindeki Local SEttings, Application Data klasörleri falan hiç bi şekilde görünmüyo. böle saçma bi virüs işte. bilen gören duyan var mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sanırım amvo virüsü girmiş. amvo virü diye aratırsan çözümü hemen cıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://www.prevx.com/filenames/1360796256778365074-X1/AMVO.EXE.html şu adresten baktım da, bu değil bendeki virüs. (neyse ki. bu neymiş be ahah) edit : biraz daha araştırdım, sanırım virüs bu, ya da bi çeşidi. herss.exe var sistemde. hey allaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kaspörski ile full scan yaptırıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 combofix akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Domuz gribi abi o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 virüs her neydiyse, combofix kafasını kırdı. download.com'da falan bulamadım, kullanım kılavuzunu okudum, programdan huylandım başta. babalar gibi temizledi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar