Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ayol durun, ben çalışan kadınım, haftasonundan önce ilgilenemem ki, üstelik süper de üşengeç bi insanım, belki bu haftasonu diil haftaya da olabilir. belli olunca yazıcam, sözverdim ya, aaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ohooo servis şimdi onu 1 ayda tamir eder, trilyonlarca dolarda para alır...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 up! catscratch'i tebrik ve takdir edelim hep beraber, RAM çıktı ana problem. bir de registry'den bozmuş olduğum bir takım bişeyler... ayrıca halen bir de çok abuk onboard ethernet problemim var: kablonet teknik adamlarının yaptığı açıklamaya göre, benim seri numaram ile bağlanan bir ethernet daha olduğu için, kablonete çıkışımı USB'den yapmak zorundayım nedense. çok acayip geldi bana ama usb'deb bağlanabiliyorum, dolayısıyla nema problema... ilgilenen herkese teşekkürler :) artık (şimdilik mi desem?) sorunsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Hurraaaaaaaa !!!! öhö, tezahürat istemes :D Şaka bi yana problemden kurtulduğuna sevindim.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Emaleth, 04 Temmuz 2004 23:43 tarihinde demiş ki: catscratch'i tebrik ve takdir edelim hep beraber, RAM çıktı ana problem. yehuu ben de bilmişim sorunu: (:)) said: -MrBomb-, 24 Mayıs 2004 21:59 tarihinde demiş ki: ...sorunun kesin ramdedir diorum. bilgisayara ilgim olduğu we yeni yeni bilgisayar problemlerine çözüm bulabilmeye başladığım için böyle hewesliyim yoksa tebrik takdir almak deil amacım :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Cat bi ara banada uğra sırt ağrılarım var bi çaresine bakı ver =P[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bilgisayar sandalyeni değiştir. (nasıl çözüm, radikal adamım ben ya)[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu 20 . sandalye bakma öyle 55 kiloyum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar