Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 şunu bi dene bence ..[signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 vazgeçtim deneme .. ben de çalıştıramadım eheh[signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 RAM RAM RAM diye bağırmaya devam ediorum. Birilerinden yanında 256 mb ram getirmesini ve sendekiyle değiştirip denemesini isteyebilirsin. En azından windows hata vermeden düzgün açılırsa bilki senin ramlar mefta.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 üwe nerden bulucam ben ramlı kişi be... *!fırk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Terliğini ilk doğrulttuğun kişiden çıkar merak etme :D Vardır illaki ram takıp çıkarmayı bilen arkadaşın yaw 0:P[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Bak opera diyorum cici diyorum lütfen diyorum * hadi ama *[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 dün itibariyle icq da habire runtime error verip kapanmaya başlamış bulunuyor. ben opera filan dinlemeyip formatlıycam sanırım bugün içinde bu manyağı artık, sırf intikam olsun diye... *!burnundan solur* zaten sanmıyorum opera'nın problemi çözeceğini, habire uyarı veriyo spybot da registry'de o değişiyo onaylıyo musun, bu bilmem ne oluyo, yutuyo musun filan diye... format diyorum. kabul edenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 aplacım diyoruz baştan beri, önemli verilerin varsa at d:ye cek format c yi... en guzeli ya en guzeli, hem yoksa win xp de buluruz en orjinalitesinden sana şööle adam gibi bi bilgisayarın olur... ben kendiminkini bile evcilleştirebildiysem seninkini hayli hayli ederim :=)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 format güzel birşeydir rahatlatır, hafta başında ben de attım; hatta yedek bile almadan attım rahatladım, winamp i bile dunku radyo olayı icin cektim :P ama sorun hardwaresel bi sorunsa format atmak pek ise yaramayabilir, daha fazla sinir-nefret yaratabilir göz onunde bulundurmakta yarar var :)[signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 işte bi tek ondan durduruyorum kendimi ben de. ram sorunu olduğuna kani oldum gibi ama dediğim gibi, intikam için canını acıtmak istiyorum, çünkü bu devre kutusunun bana inat olsun diye bi senedir doğru dürüst çalışmadığından emin gibiyim. format atınca acıyo mudur mngdmn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 sanmam, hayatları random olmus onların sasirtmak zor is :P[signature][hline]running out of ppl [Bu mesaj Dralnu tarafından 23 Mayıs 2004 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 benim gibi kasaya iki tekme at anakartı yak yenisini al calıssın adma gibi yada yine benim gibi cd cıkartmaya bas ama elini userinde tut cıkartamsın kıl olsun yada yine benim gibi cd rom acılırken ucan kafa at icerde kalsın... yada icini ac, kabloları sok, cdromu gormesin sonra tekrar tak gorsun... cok gıcık etmek istiyosan bilgisayarı kalveye yumruk sallayarak tusları havalandırabilirisn... ama bunlar senin sorununa çözüm deil... ozaman hemen bi trojan cleaner cek... ve durmadan trojan sokup bilgisayara temizle... cok zevkli oluyo:) ama bu da cozum deil... ha illaki format atmak zorunda deilsin, hard diskin icini oynat bilgilerin baya bi kısmı ucuyo havaya:) ama hardware problemi olup olmadıgını anlaman icin format lazım, zaten onemlki veri yoksa formatla, hala sorun veriyosa bilgisayarcıya gotur:) ama kanımca sacma salak bi virüs... bana giremn virüs 3 firewallı asmıs ve iptal etmişti, sonra bitanesinin arka işlemlşerinden birinde takılmışdı... o firewall işlemi de tum cpu yu yediğinden bilgisayar follosh oluyodu, sorna babam cpu gitmesin diye sildi firewallı ve virüs direk windoz proglarını silerek sıshtı bilgisayarın agzına:) hic bisi calısmıyodu windozla alakalı alakasız... sonra bi carptım formatı köseledi bi silkelendi ama gecemedi tam, neden sonra aklıma quick olmayan format geldi, onu cakınca direk hersey gitti mis gibim bilgisyarım oldu... sana onerim once bi dayak at... olmazsa format,o da olmazsa kartları teker teker kır :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Ema, internet explorer sorununu bende yaşıyordum. Herhangi bir şekilde düzeltilemiyordu. (256ddr ramim var bu arada) Sonuç olarak; Operaya geçtim kurtuldum..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 demin kendi kendine icq çalıştı, sonra da hata verip kapandı! cin girdi diyorum inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Tonik ve limon ekle bi de küp şeker at Ya da olası tüm ad awarevari programları çalıştır format atmadan önce, öyle kıyıda köşede kalmış salak program artıklarından da olabiliyor bu tür şeyler sanırım. Spyware Blaster var, hastasıyım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ya en güzelinden at bi formatı yahu... hadi format istemiyosan, sil tum kullandıgın prog ları tekrar yukle...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 süper program spywareblaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Emaleth, 23 Mayıs 2004 16:39 tarihinde demiş ki:cin girdi ! hadi başlıyorus osaman; cin çık cin çık cin çık kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah gidiiiin burdan gidin cin çık cin çık cin çık...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 allam zaten hem ad aware hem de spybot çalıştırdım. demin trojanhunter çalıştırdım, şimdi updatelerini indiriyorum, bi daha çalıştırıcam. bi de bu blasterı mı kurcam yahu, içim şişti... bu arada, formata çeyrek kala, opera'yı da (javalı olanından) indiriyorum güzel güzel. allak sonumuzu hayır etsin. koruma/temizleme programı yüklemekten yer kalmıycak yakında hard diskte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Yav boşver ad awarei s&du, bu hakkaten süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Emaleth, 23 Mayıs 2004 13:04 tarihinde demiş ki: dün itibariyle icq da habire runtime error verip kapanmaya başlamış bulunuyor. ben opera filan dinlemeyip formatlıycam sanırım bugün içinde bu manyağı artık, sırf intikam olsun diye... *!burnundan solur* zaten sanmıyorum opera'nın problemi çözeceğini, habire uyarı veriyo spybot da registry'de o değişiyo onaylıyo musun, bu bilmem ne oluyo, yutuyo musun filan diye... format diyorum. kabul edenler? eğer opera çalışmazsa , sistem dışardan yüklenen programlara bağışıklık kazanmış demektir. Internet explorer uzantısı olmadığı için korkmana gerek yok gayette güzel çalışacaktır[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 emaleth sorunun kesinlikle yazılımdan weya spyware adware larda kaynaklanmıo. tmmen donanım sorunu. geçen gün aynı sorunu yaşadım aynı "hata msjı gönderiim mi" pencereleriyle karşılaştım said: Emaleth, 22 Mayıs 2004 08:19 tarihinde demiş ki: hmmm... sabah sabah kalktım bir iki sağa sola bakiim diye, zort diye kapandı bi bilgisayar önce. sonra da mesaj çıktı "this syste has recovered from a serious error" diye. send report yaptım, şöyle bir şey getirdi. Windows Memory Diagnostic The Windows Memory Diagnostic tests the Random Access Memory (RAM) on your computer for errors. The diagnostic includes a comprehensive set of memory tests. If you are experiencing problems while running Windows, you can use the diagnostic to determine whether the problems are caused by failing hardware, such as RAM or the memory system of your motherboard. Windows Memory Diagnostic is designed to be easy and fast. On most configurations, you can download the diagnostic, read the documentation, run the test and complete the first test pass in less than 30 minutes. To run Windows Memory Diagnostic, you must reboot your computer with the disk or CD-ROM on which you installed Windows Memory Diagnostic in the drive. After the reboot, Windows Memory Diagnostic will load and its interface will appear. After loading, the first test pass will begin, using the default standard test suite, and continue until complete, unless Windows Memory Diagnostic is either paused or exited. Once the first test pass is complete, Windows Memory Diagnostic will begin a second test pass using the same settings as before. Windows Memory Diagnostic will continue to run test passes until you exit. bakınız windows da ram olabilü diyor. çalışmalarım bugün de devam edecek... bu msj sana baya yardım etmeli ztn sorunu kendin bu msj sayesinde çözmüş olmalısın. son bikaç gün içinde bilgisayarına hangi parçayı yeni ekledin? weya donanımsal herangi bi oynama yaptın mı? (ram lerinin yerlerini deiştirip farklı kombinasyonlarda takmak gibi)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Hmm belki başkası söylemiştir ama system restore denedinmi ? denemediysen dene denemeye değer , çok yararlı oluyor çoğu zaman[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 mantıklı ama system restore yüklenen driverları silmio bnm bildiğim. yani yüklediği yanlış bi driverdan dolayı bu sorun oluştuysa (ki bende öle olmuştu -yeni ekran kartı driver ım sorun çıkartıp emalethin karşılaştığı sorunlara neden olmuştu-) işe yaramaz system restore[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 arkansis: restoreluk bi durum yok, zaten son formattan beri böyle çalışıyor. mrbomb: ben de donanım ile ilgili olduğuna inanıyorum valla artık her yolu denedikten sonra. makinenin içini açıp bişey yapmış değilim ama en basitinden yukarıda bi yerde de dediğim gibi anakart'ın üstünde olan ethernet kartım çalışmıyo, zaten bu yüzden de usb'den bağladım kabloneti ve o zamandan beri sapıtıyo işte. o olayının sonunda bir adet memory test yapmamı salık veriyor. sorun şu ki (ki daha önce yazmıştım, okumuyosunuz :P) floppy drive'ım bozuk ve başlangıç disketiyle başlatmak lazım, o bakımdan o testi yapamıyorum. cd writer var ama onun da çalışması için drivelarını update etmem lazım ve update sitesi hata verip kapanıyor. yarın gereken dosyacığı ofiste bi floppyye yazıp denemeyi düşünüyordum ben de az önce. o zaman ram sorunuysa bu gerçekten catscarth önderliğinde kıllandığımız gibi, kesinleşmiş olacak en azından. başka türlü kesinleştiremiyorum çünkü benim yaşım itibariyle olsa gerek ööle koltuğunun altına ram sıkışırıp misafirliğe gelecek tanıdığım yok. bunu kesinleştirdiğimiz zaman da işte güzel güzel bilgisayarcıyı boylayacak makine. hayır daha önce boylamamış da diil ama her seferinde bişeyi yok bunun deyip geri gönderiyorlar, bu sefer gönderirken ne istediğimi bilsem iyi olur, sıkıldım çünkü. diğer yandan, evvelki gün yine bi hata raporunu gönderdim, driver çakışması olabilir dedi. oran da şuna varıyorum: sadece iki USB çıkışım olmasına rağmen device manager'da 4 tane USB hedesi görünüyor. kablonet modemi ile gelen driver floppy'sine gerek kalmadan kendisi kuruyor xp ve bana sormuyor bile. acaba diyorum, en azından ie ile ilgili dertlerim USBden modem bağlamamla başladığına göre, böyle bir driversal durum da olabilir mi? ama yani donanımda da bişey olduğundan eminim. kendi kendine kapanmalar da yeniden başladı (formattan önce bununla ilgili ayrı bir thread açmıştım zaten asla sonuçlanmayan). filan... anlayacağınız bu bilgisayar patlat beni diye yalvarıyor ama hiç yeni bilgisayar alacak halim yok. bu bilgisayar ya düzelecek ya düzelecek :PP sizin de kafanızı şişiriyorum ama :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar