Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sd ram sorunu

karareis

Öne çıkan mesajlar

merhabalar
simdi benim iki tane farklı marka 512 pc 133 sdramim var bunları tek tek takınca calısıor ancak aynı anda takınca windowsa girerken makine otomatik kendine restart atıyor.
Ramlar birbirine uymamıs olabilir.Bunu halletmenin baska bi yolu filanb yokmudur systemden ve ya baska bi sekilde. ya da format atsam filan bi caresi olurmu zaten bilgisayar acılırıken bi ton hata verior ancak windowsa girdigi icin pek onemsemiyordumda bunda bi etkisi filan olurum baska bi cozum yolu filan varsa bana yardımcı olabilirmisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

genelde bu tip durumlarda format bir çözümdür, çünkü mikropsoft arkadaşımız yüklediğin makineden başka makinede çalıştığını zannedebilmekte bu tip durumlarda (bkz.: gözünü seveyim linux), ancak bu da bir çözüm olmazsa, ramleri söküp abi bunlar uyumsuz şurda deneyip uyumlusunu alıp öle gideceğim eve dersen iyi olur, yoksa sürekli bilgisayarcıda geçer ömrün ..

bir de SDRAMlerde şöle bir salaklık vardır, bu hız mız olaylarından dolayı, arada makina tanımaz birini, sürekli soket değiştirmen falan gerekebilir önce bir iki kez soket değiştir yukarıdaki işlemlere girişmeden derim ...[signature][hline]Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...