Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 TTNETin telefon faturasından haberi olan varmı yada adresinde nerden bulabilceğimi bilen? merak ettimde baya daha fazla gelmeye başladı hemde daha az girmem rağmen.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Walla dediğinden pek bişi anlamadım =) ama eğer faturanı öğrenmek istiyorsan telle 163 ara olmadı bura tıkla umarım yardımcı oplmuşumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 bana ttnet yüzünden son 2 ayda 150+200 milyon tel faturası geldi :( böle bi fatura için ortalama 8 saat nette olmam lazim ki ben en fazla günde 1 saat falan giriyorum adamlar bir şekilde kazıklıyorlar ama bilmiyorum (artık 146 ya mı yönlendiriyorlar ne yapıyorlar bilmem) tanıdığım çoğu kişi de bu olaydan madur zaten birde fatura geldiğinde internet in yanında ne kdar para yazıyor ona bak bana gelen son faturada 0 yazıyordu ve bütün para şehirleriçi diye gözüküyordu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Ya bi şekilde fiyatları öğrenip babama falan göstermem lazım yoksa değiştirmiycekler gene ben madur olcam[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Abi ben şahsen bukadar ucuz olduğuna inanmıyorum Saati 900 bin Tl[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 bence de o saati o kadarken bu kadar abartı bir fatura gelmez bir şekilde ttnet bi yerden bindiriyor ben 146 dan falan şüpheleniyorum (bişekilde 145 i 146 ya falan yönlendirmiş olabilrler) görüldüğü üzre 146 145'in 4katı neredeyse faturana bir bak eğer internet yerine şehirler arası fazla yazmışsa 146dan falan bağlanmış/bağlattırılmış olabilirsin bilmeden geçmiş olsun ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Tebrikleeer! TTnetin saatlik kontör atış bedeli 900000in üstüne çıktı artık net cafelerde giricem ben yani nasıl olsa farkı yok en azından arkadaşlar falan oluyo[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 1.100.000 Normal tarıfe[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Bu herifler zamanında yıllığını ucuz yaptılar şimdi parasını çıkarıolar Normal tarifwe:1100000 Gece:600000[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Tarifelerlen ilgili birçok alıntıyı bu thread altında konuşuldu. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31102[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Assagidaki Site ye gidin ve buyuk protestoya sizde katilin http://www.tid.org.tr/bildiri/Default.asp Icq dan yolluyordu herkes, belki bi ise yarar.Bi umut :)[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 *!lojmanda yaşadığını hatırlar ve kafasına vurarak ne kadar şanslı olduğunu ve net için tel. parası ödemediğini herkese söylemek zorunda kalınca kaç posta dayak yiyeceğini düşünür*[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Lojman dahili telefonundan mother servera bağlanarak giriyorum.Ve 5 milyon ödüyorum aylık sabit.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Musteri anketine katildim ve demedigimi birakmadim umarim herkez ciddiye alip her gordugunu yaziyordur gerci o anket biraz gosteris ama olsun belki bir gun ciddiye alinir.[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 detaylı fatura istemeni öneririm.. birde sanırım internettende aylık fatura öğrenebiliyordun..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 aylık 5000000 çok para ben beş kuruş ödemiyorum[hline]yanlızlık hiçbir şeydir inanmıyorsan bana sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 aylık 5000000 çok para ben beş kuruş ödemiyorum[hline]yanlızlık hiçbir şeydir inanmıyorsan bana sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 http://www.ttnet.net.tr/ttnet/145tarife.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar