Paulie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 overnetı hızlandırmak ıcın ne yapmalıyım bununda edonkey gıbı bot u fln varmıdır vs.... :-?[hline]Mr Salieri Sent His Best Regards ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paulie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 eheh gerek kalmadı sorry 10-12 kb la cekıom :lol:[hline]Mr Salieri Sent His Best Regards ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paulie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 benım cektıgımın avaibility sı 16 tı ....[hline]Mr Salieri Sent His Best Regards ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 burda boot ip falan lazımmış hiç biri bende çalışmıyo ne ayak? gittim irc den elalemden falan boot ip buldum hiçbiri işe yaramıyo bende, siz nası girdiniz?[hline]a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paulie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 valla dırekt cektım programı kurdum ve gırdım su anda download edıyorum yane mis gibi ama arada sırada duruyo fln öle ...[hline]Mr Salieri Sent His Best Regards ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 nerden cekebilirim ben bu overneti[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: WindShade, 07 Şubat 2003 10:13 tarihinde demiş ki: nerden cekebilirim ben bu overneti BEn çektim web sitelerinden ama yüklerken hata veriyor ...[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Sharereactor Burdan eDonkey - eMule - Overnet ve mldonkey programlarını çekebilir ve istediğiniz dosyayı arayabilir direk bu programlara link olarak yollayabilirsiniz... Ben içlerinden en çok eMule'u beğendim (daha doğrusu bi tek onla sorunsuz download yapabildim... Ama bu programlarla dl yapmak istiyosanız bi süre (10-15dk.) beklemeniz gerek çünkü sıraya giriyosunuz... Ayrıca conn. settings den dl=16 ul=4 olarak ayarlarsanız programin (min. durumunda ikin) ikonuna sag klikle istediğiniz ölçüde dl-ulo ayarı yapabilirsiniz...[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar