Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversitelere Giriş İmtihanı Kalkacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hahahaahah daha bodoslamadan konuya giriş sanırım olamazdı.
söz namustur, namus anlayışımızın temelinde yatar bu. adamın bu tavrını eleştiremiyorsan hala tutup savunmaya kasıyorsan zaten yazık .namus anlayışın farklıysa onu da bilemem,saygı duyarım .
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

ne desem bilemedim, bambaşkaymışsın.mezardan çıkarıp kemiklerine tükürelim o zaman hadi.

ölülerin arkasından "geberdi gitti" diye ithamlarda bulunacak insan dışı bir tip falan olucak en son kişiyim . Sen neye dilersen tükür.
Mesaj tarihi:
Türkan Saylan'ın arkasından küfür yağdıranların Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkasından küfür yağdıranlardan bir farkı yok şahsen benim için,hepsi aynı kafa. Al birini vur ötekine .
Mesaj tarihi:
balon said:

Türkan Saylan'ın arkasından küfür yağdıranların Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkasından küfür yağdıranlardan bir farkı yok şahsen benim için,hepsi aynı kafa. Al birini vur ötekine .

türkan saylan kimi öldürmüş?
Mesaj tarihi:
balon said:

hitler'inde lafı geçince allah rahmet eylesin iyi bir baba başarılı bir liderdi mi diyorsun?
Mesaj tarihi:
Doyasıya eleştri yapmakla ölüye küfür yağdırmak arasında etik,ahlaki ve insani olarak baya bi fark var evlat.senin için ahlak sorun değilse de saygı duyarım .
  • Yeni Oluştur...