mono Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Foto icin klik... high-res versyonu da koymuslar...maddi durumu kaybettigi son mahkemelerden dolayi pek de parlak olmasada, Annie Leibovitz, annie leibovitzdir diyerek devam ediyoruz. exif info baya havali bu arada :) Leibovitz nedir diye soranlar icin, Klik.
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Ehi Leibovitz abla. Kitabını aldım geçenlerde amazondan, "Annie Leibovitz at Work". Fotoğraflarla birlikte hayatını anlatıyo, güzel.
mono Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hee bende kaptiydim o kitabi, samimi şekilde anlatım var çoğu bilenen ve bilinmeyen klasik/eski işlerine yönelik..ilgilenenler için nefis bişi.. dipnot, eheh mahkemeden yirtmiş şimdilik, eser hakları konusunda sanat evi ilave süre vermiş kendisine, 24milyon dolarcigi geri odeyebilmesi için..
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 4096x2731'de baktığım kadarıyla en küçük kızın alt çenesi önde, obama'nın eşinin de ön dişleri yamuk.
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Obamanın büyük kızının ilerde gideri var dfg
Öne çıkan mesajlar