mono Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Foto icin klik... high-res versyonu da koymuslar...maddi durumu kaybettigi son mahkemelerden dolayi pek de parlak olmasada, Annie Leibovitz, annie leibovitzdir diyerek devam ediyoruz. exif info baya havali bu arada :) Leibovitz nedir diye soranlar icin, Klik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Ehi Leibovitz abla. Kitabını aldım geçenlerde amazondan, "Annie Leibovitz at Work". Fotoğraflarla birlikte hayatını anlatıyo, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hee bende kaptiydim o kitabi, samimi şekilde anlatım var çoğu bilenen ve bilinmeyen klasik/eski işlerine yönelik..ilgilenenler için nefis bişi.. dipnot, eheh mahkemeden yirtmiş şimdilik, eser hakları konusunda sanat evi ilave süre vermiş kendisine, 24milyon dolarcigi geri odeyebilmesi için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 4096x2731'de baktığım kadarıyla en küçük kızın alt çenesi önde, obama'nın eşinin de ön dişleri yamuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Obamanın büyük kızının ilerde gideri var dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar