Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Evet arkadaşlar yeni kurulacak büyük bir projemizin web sitesi için grafikten anlayan arkadaşlar lazım.. Mümkünse 135604183 nolu icq veya [email protected] adresinden ulaşırsanız sevinirim..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 koca paticikte yokmu yaw :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Ne grafiği? Web dizaynımı lazım sana anlamadım ki?[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 hmm evet web dizayn.. sanıyorum o kadar zor olmayacak anlayanlar için..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Acele etmezsen haftaya beraber çalışabiliriz..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 anladım.. ancak şimdilik uzun sürmeyecek birşey 30dk alır belkide yani ama tabiki ileride daha uzun olur..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 walla ben 1999'dan beri grafik-web design'la ilgileniyorum. zırt pırt canım sıkıldı mı dizayn yapıodum. ama şuanda günümün büyük bir bölümü iş yerinde geçiyor. o nedenle hazırlamam uzun sürebilir.. yoksa kısa sürede yapardım.. nese istersen.. bu arada içeriği ne? ve neyle hazırlanacak? java , cgi , perl , flash etc?[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Hmm valla elimde hazir var bi tane ama prof. isi yani takim calismasi olarak yapmistik ve ark in bedavaya vericegini sanmiyorum...[hline]A little less conversation a little more action please
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 hmm valla ne olursa :) sadece birkaç resim başta oyle..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 evet bekledim acaba konuşabilecekmiyiz? :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ben sana bı ıcq no vereyım bu benımkı degıl bı arkadas dırek olarak bu ısle ugrasıyor cok yardımcı olur benı unut zaten 4 tane proje var basımda o sana bı ornek yolayabılır bızım beraber yaptıgımız begenırsen adamla anlasırsın olmazsa zaten olmaz ...adamın ıcq su 107355858 adı Cem.......[hline]A little less conversation a little more action please
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 saolda adam doluysa ne işe yarar :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ICQ vereyim isteklerini söyle bana bu hafta yaptım yaptım yoksa vizeler başlıyo benim..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b]
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 imzada icq ben orc lord diye mesaj atarsan bi ara konusuruz[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 tamam teşekkürler..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Öne çıkan mesajlar