dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 reddiye said: şekerli sulu hmm absinth öyle içiliyo mal gibi atlamadan önce biraz baksaydın. dur şunu bi mors edeyim haha şekerli sulu hımm hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 doli said: dostum absinth demişsin ama bu su. cin*? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 dufrasne said: harbi olabilir ya. gerçi çek cumhuriyetinden geldi falan ama. sek içiyoruz etkilemiyo şekerli sulu içiyoruz olmuyo. 7 tane içtim gram sarhoş değilim hastaneye falan mı gitsem sahte midir Nasıl bir yöntemle içtiğini anlatırsan, eksik parça bulunup olay çözülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 İlk olarak shot bardağının yarısına absinth döktük. Sonra tatlı bardağının üstüne küp şeker koyduk ve absinthle ıslattık. Şekeri ateşe verdik, eriyen şekeri yavaşça absinthe döktük. Dökülürken absinth de yanmaya başladı biraz. Sonra üstüne biraz su ekledik ve içtik. Bikaç tane böyle denedik, bir şey olmayınca absinthi bardağa sek döküp içtik. Ben 2-3 tekilayla kafa olurum ama bu hiç etkilemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 dufrasne said: reddiye said: şekerli sulu hmm absinth öyle içiliyo mal gibi atlamadan önce biraz baksaydın. dur şunu bi mors edeyim haha şekerli sulu hımm hahaha 1.si mors değil mort 2.si şekerli su ile limonata yapılır absint içilmez 3.sü yok ben şeker su absint i aynı cümelede kullancam dersen şekerli absint e su ekledik denir ki su seyreltmek amaçlıdır şeker ise katolizör yani amacın ne ya şekerli içilir daha çabuk etkilesin diye ya sulu içilir seyreltsin tadını çıkaralım diye 4.sü google dan öte bir tecrübeyle konuşurken daha dikkatli ol 5.si mal gibi ne lan heyecanlı mısın 6.sı senin kafa absintle bile olmaz, zorlama 7.si si nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 dur lan yanlış oldu edik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 periyodik absinth paticik günlerine hoşgeldiniz. 6 aylık periyodlar halinde açılan bu topicte her türlü sidik yarıştırma serbesttir. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Adam olun 2 dakka absinth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar