Gilth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Xp'li harddrive' nasil format atilir ya kafayi yicem? evet arkadaslar varmi hizlica soyle nasil dos'a cikip format atabilecegimi soyleyebilen. Calistirdan command yazip ciktim fakat ordan format atamiyorum windowsun kapali olmasi gerekiyo... Lutfen yardim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 pc açılırken sistem disketini koy eğer olmazsa bios girip drive decet hede hödösünü a ya getir öyle sistem diketi koy a ya geç format c: yap[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 eğer yine xp kurucaksan kurarken nereye kurıyım die falan sorarken yine aynı yeri seç orda der buda bi wndows war istersen bi güzel formatlıyım die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar